Temat: News
Zobacz pojedynczy post
stary 03-11-2005, 21:26   #108
Rondelman
Użytkownik Forum

Rondelman's Avatar

Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: Rzeszów

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Gildia: Divine
Świat: Iridia
Poziom: 106
Poziom mag.: 70
Domyślny

@Wiedzialem ze stwierdzenie na temat zabijania protektow gosci z NR spotka sie z fala krytyki ale Yamahati to moj kolega z rl i nieinteresuje mnie to ze ludzia sie to niepodoba, owszem teraz pewnie pojawia sie posty ze nielicze sie ze zdaniem niskich lvli, ale to jest zemsta.

@Wojna tak czy siak spowoduje ze wielu ludzi odejdzie z tego serwera, i gospodarka upadnie, wiec moze wtedy ludzie przekonaja sie(niemowie tu o noobach ktorzy wolaja 6,5k za bp boltow) ze trzeba ja odbudowac, a jedynym sprawdzonym sposobem jest prize list. Anjja masz troche racji, ale my i tak rozprawimy sie z bliskimi kumplami NR. A co do tego ze ta wojna jest beznadziejna to juz nie moj problem tylko tych ktorzy ja wywolali, my sie tylko bronimy, i jak latwo zobaczyc na erig.net to Arcanium expi a oni niezabardzo

@Zielper~ skoro mieszkasz blisko mnie(stawiam ze w Nisku bo tam wszyscy w tibie graja^.-) wpadnij do mnie kupie ci piwo(jesli masz 18 lat) i pogadamy o wojnie . Albo jesli chcesz mozesz tez wpasc mnie bić, hahahha

P.S. Gz dla Rapo Kage'a za zabicie 8 lvla na unj~ dead, gogo to red skull

Signed Rondel

Ostatnio edytowany przez Rondelman - 03-11-2005 o 21:31.
Rondelman jest offline