Temat: News
Zobacz pojedynczy post
stary 04-11-2005, 08:06   #118
Arwerius
Użytkownik forum

Arwerius's Avatar

Data dołączenia: 30 06 2005

Stan: Rookstayer
Imię: Aureliuss
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Murked
Świat: Iridia
Poziom: 119
Skille: 98/62
Poziom mag.: 20
Domyślny

@ Rondel-Lol czytam twoje posty i tak sobie mysle czy jestes tak głupi czy tak naiwny??

Na pewno jak wygra Arcanium sie z Tobą władzą nie podzielą a na bank gildia Chrisa jak zwykle bedzie gildia neutralna która nic do powiedzenia nie ma i jak Cirmo bedzie chcial albo jaego ludzie benda zabijac kogo chca,,,, Tak to jest jak sie nie walczy to sie waldzy nie ma.....

NR nie wiem jak bedzie rzadzic jesli wygra czy co benda robic ale jest tam pare ludzi naprawde godnych miana graczy.Np.Niemcy....

Po drugie pytalem nie raz cirmo o pirce list nawet mu sie nie chcialo mowil ze nie ma sensu i wogule....Jego to wali.On kase zawsze bedzie mial wiec na co sie meczyc???

Po trzecie mysle ze maja Cie w gildi i twoich ziomkow po to zeby meic wieksza sile a traktuja was jak Polish-Noobish;].Tak zawsze było......

@Yamahati Rondel- Wy jesteście super fair play to przypomne jedna sytuacje i to poprze każdy kto wtedy grał.Wyprzediłem Yama~~ w expie od razu powiedziała paru Swe nie tylko z uwczesnego Traidu zeby pomogli mnie zabić no to poszli ....Zabili mnie w 6 osób w trapie.... Za co?
Za nic ale przecież wy gracie Fair play i nikogo za nic nie zabijecie to If tak robi przykład plx....

Nastepny przykład Aureliuss nie grał po wojnie zapłacił Arcanium a Duńczycy należacy do tej właśnie gildi zabili go za nic .Płacił za wszytsko ale zawsze znajdzie sie powod.....Po czym pisza ze nie wiedzieli i ze nie placil za atakowanie Praxiana którego na 99% nie atakował jaki sens ma atakowanie Gościa na 60 lvl lvl 80? w dodataku z Arc?? Wiadomo że zaraz by go gonili nawet jak by jakimś cudem zabił palka to co pożniej ale jak już pisałem zawsze się znajdzie powód....

I na koniec pytanie gdzie byl Rondelman na wojnie SS&DR?.Wszyscy Polacy walczyli, wszyscy ryzykowali chary aż do granic głupoty nawet pokonując tę barierę......

Ostatnio edytowany przez Arwerius - 04-11-2005 o 12:29.
Arwerius jest offline