Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dolor
Nie sądze by admini mieli czas na poprawianie bezsęsownych tematów i postów. A pozatym WIEKSZOŚĆ POLAKÓW lubi sobie czasem przeklnąć.
|
gdybym napisała, że to spojrzenie 14 latka, to bym tu przydzieliła wiele innych kulturalnych osób do tego grona..
większość.. no to zależy jaka i kiedy, bo jeśli jest to co drugie słowo na 'k' bądź po prostu żargonowa litania bez powodu.. to jest to różnica
zmiana postów - coś takiego ja akceptuję wyłącznie jeśli jest napisane co się zmieniło i dlaczego
każdy coś pisząc powinien brać za to odpowiedzialność, jeśli zaś np. w jednym poście wykazał się naprawdę negatywnie, jako idiota bądź chamsko, to poprawianie tego i usuwanie rzeczy, które takie były to dla mnie 'zacieranie śladów'.. i często w ten sposób osoba, która zwraca uwagę bądź była ofiarą ląduje w złym świetle :/
niektóre tematy powtarzają się w nieskończoność i mają naprawdę niski poziom
widać, że osoby piszące to nawet się nie wysiliły, bo zobaczyć, czy coś takiego już było, lub czy nie znajdą odpowiedzi gdzieś indziej, chcą by im wszystko podano.. -_-
jestem za usuwaniem takich tematów, a osoby, które lubią takim osobnikom pomagać, niech im na PW przesyłają linki do konkretnych tematów, bądź odpowiedź, jeśli mają naprawdę tak dużą cierpliwość
jeśli zaś temat nie jest jednym z licznych, kolejnych tych samych pytań, plx’ów itp. a może cokolwiek się z niego urodzić to należy się zastanowić czy takie coś wywalić, poczekać na reakcję wobec tego kilku użytkowników – albo zostanie zjechane, albo zaakceptowane i wtedy podjąć decyzję
d.Taube