Zobacz pojedynczy post
stary 04-11-2005, 13:21   #563
Sysiunia Niunia
Użytkownik forum

Sysiunia Niunia's Avatar

Data dołączenia: 03 11 2005
Lokacja: Kudowa rulezz^^

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Gildia: Triste
Świat: Aurea
Poziom: 37
Skille: _._'
Poziom mag.: 4
Sysiunia Niunia ma numer GG 8698492
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Obserwator
hrhr cats ty s****ielu za***any jak mogles takie cos zrobic? co do ***a pana ci do gara od***alo? zdrajca ***any w dupe jego mac *** takim ****om w dupe. gdybym mogl to bym mi morde za to roz****il,szkoda mi na ciebie slow pedale ***any jak sie war zakonczy to wy*******aj z aurei bo nie masz co juz tu szukac.takich pedalow jak ty sie tepi qrwa.wstydz sie mendo ty ***ana zeby tak w ***a poleciec,frajerstwo sie szerzy a ty jestem tego przykladem patafianie za***any.zycze ci zeby cie qrwa znow hackneli dam za to qrwa za tydzien az na tace i w kosciele bede sie za to modlic.FRAJER ***ANY *** ci na imie palo *******ona.*******e teraz to wogole bezkitu szkoda mi slow,odebralo mi mowe jak to uslyszalem. szczerze powiem cos-gdybym mogl to za to wsadzil bym ci ***a w dupe i kazal sie cieszyc.obys qrwa potracil all tutaj bo frajerow nie trzeba wystarczy ze wiekszosc h lvl polakow to frajerzy :[

btw skad wyciagneles ten nick qrwa? catsoomoto?to chyba od tego ze wszystkie osiedlowe dachowce ruchasz co noc.....

Ech...tak sobie czytam i podziwiam..inteligencje^^ nie wiem co chłopcy chcą pokazać klnięciem

^^ ;*

Hehe gdybym nie wiedziała kto to napisał...to...no pomyślałabym że ktoś ma niski iloraz inteligencji

Ostatnio edytowany przez Sysiunia Niunia - 04-11-2005 o 14:09.
Sysiunia Niunia jest offline