Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Arwerius
@ Rondel-Lol czytam twoje posty i tak sobie mysle czy jestes tak głupi czy tak naiwny??
Na pewno jak wygra Arcanium sie z Tobą władzą nie podzielą
|
Aha czyli ja niejestem czescia arcanium? N/C niemasz pojecia o czym mowisz
Cytuj:
@ Rondel-Lol czytam twoje posty i tak sobie mysle czy jestes tak głupi czy tak naiwny??
|
Aha czyli jestem glupi, bo udzielam odpowiedzi na pytania, stwierdzam fakty i udzielam wlasnych opinii? Człowieku co ty mozesz wiedziec o gildii arcanium?!
Cytuj:
I na koniec pytanie gdzie byl Rondelman na wojnie SS&DR?.Wszyscy Polacy walczyli, wszyscy ryzykowali chary aż do granic głupoty nawet pokonując tę barierę......
|
Mialem wtedy 43 lvl i szkoda mi bylo stracic 55 mlvl na ktory przepilem ~300k pare dni wczesniej. Balem sie i odszedlem, nawet niemasz pojecia jak zalowalem swojej decyzji, zawiodlem kolegow, ale oni dali mi druga szanse i teraz przed kilkoma dniami dowiodlem lojalnosci + moi rl kumple pomogli mi, tylko dzieki nim ta wojna jest widziana jako starcie dwoch gildii a nie znowu PL vs SWE...
P.S. Rapo bardzo zalezalo zebym oposcil arcanium bo wtedy niedolaczyli b y moi rl kumple, a co za tym idzie wiecej ludzi dolaczylo by do was, ale tak sie niestalo, wiec macie ciezka sytuacje
@Massior: Czy wy jestescie rasistami? czy niedopuszczacie do siebie mysli ze mozna sie dogadac z ludzmi innej narodowosci? myslicie ze po wojnie wszyscy polacy dostana kicka z Arcanium a szwedzi podziela kaske?
Signed Rondel
PROUD MEMBER OF ARCANIUM!!!