Temat: mod nup?
Zobacz pojedynczy post
stary 04-11-2005, 14:44   #8
$corcerer
Nieobecny.

$corcerer's Avatar

Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Gdzieś w Necie. Liczba postów: koło 1337. http://rtfm.killfile.pl

Stan: Na Emeryturze
Imię: Scorcerer
Profesja: Sorcerer
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
Poziom: 23
Skille: 23/22
Poziom mag.: 42
Wyślij wiadomość przez ICQ do $corcerer $corcerer ma numer GG Użyj Jabbera. $corcerer ma login Tlenu scorcerer@tlen.pl Adres Jabbera do $corcerer
Domyślny

Cytuj:
nie dam ci tej przyjemnosci :< złam regulamin i daj mi bana bez powodu :/
ah jestes taki mądry, i nieomylny zbij mnie plax x[
Wiesz, nie rozdaję banów byle komu. Na taki luksus trzeba sobie zasłużyć.
Cytuj:
ciekawe jak bys sie czul gdy napiszesz temat a ktos go skasuje bo ma taki kaprys, powiadają " co wolno wojewodzie to nie tobie smrodzie"
Postarałbym się uspokoić i przeanalizować sytuację. Skoro temat został skasowany, to znaczy że był głupi/idiotyczny/sprzeczny z zasadami/zaśmiecał/olewał netykietę. Pomyślałbym też trzy razy zanim zacząłbym pisać jakieś wrzuty pod adresem osoby postawionej wyżej w hierarchii, tym bardziej jeśli miałbym jakieś wątpliwości, starałbym się załagodzić sprawę, a nie wyzywać na lewo i prawo, krzyczeć jaki to ból mi sprawiono i ogólnie robić z siebie męczennika.
Cytuj:
ale bez przesady podałbys chociaz powod a tak, idąc myśla przewodnia "myslec dupą nie głowa"
robisz niektorym na złosc;]
Niestety nie jestem w stanie zrozumieć, co ma do tego dupa i głoa, ale ok. Jeżeli nie ma powodu, to:
Albo post był taki, że ręce mi opadły i brakło mi słów.
lub
Ciężko było sformułować konkretny powód (tak dzieje się zazwyczaj rano, jak nie jestem jeszcze do końca obudzony)
Cytuj:
up no CUZ naucz sie pisac a pozniej sie wypowiadaj;]
Biednie ciećko nie ma poxiądnich algumentow i uźiwa tych najniźsich źeby ośmieśić pseciwnika?
Myślałem że stać cię na więcej, moja ty alfo-i-omego
Cytuj:
czekam na bana :<
To troche potrwa, a poza tym, amortyzacja myszki i klawy też kosztuje, nie myśl sobie. A ja akurat nie mam pieniędzy.

Dżizas!
$corcerer jest offline   Odpowiedz z Cytatem