btw. Gratz Sting za Twoj inteligenty umysl..jak bym chcial cos do ciebie napisac to byl pisal ze swojego konta ,anie z jakiego Master Wafel czy cos tam(to juz danwo bylo ,ale teraz to przeczytalem)..
Stinkus jestes poprostu zalosny ^^ nic dodac nic ujac....w calym tym temacie pokazujesz jakis jestes glupi

dlatego wiesz nie bede sie do twojego poziomu znizal ^,- Spytam jeszcze raz..skoro sadzisz ze jestem dzieciaczkiem to czemu na rl meeting nie przyszedles ??^,^ Bales sie ??hehe..podaj mi swoj adresik to ja przyjade zobaczymy czy jestes taki cwaniak ^^
nawet ludzie ktorych protkujesz mowia o Tobie ze jestes ciota w rl(datino^^)...ja tam nie bede mowil jaki jestes ,bo Ciebie nie znam,moge tylko powiedziec ze swoje kompleksy z rl przenosisz do Tibi ^^ Bog Cie kiedys nagrodzi za to chu*jem po twarzy

Tobie sie to pewno spodoba ,wiec raczej to kara dla Ciebie nie bedzie ;p
P.S. A teraz napisz pare slowek takich czulych jak na tronach 6 itp ^^ i pokaz jaki jestes glupi..prawdziyw Rutkowski z Ciebie w wyszukiwaniu anonimowych ludzi..szkoda tylko ze Ci to nie wychodzi,no ale cuz jak sie jest debilem to przez cale zycie,co nie stinki ??^^
btw. Pozdro ojcow ode mnie :*