Zobacz pojedynczy post
stary 04-11-2005, 17:05   #579
Dragonisek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 11 10 2005
Lokacja: Szczecin

Stan: Na emeryturze
Imię: Dragonisek
Profesja: Elite Knight
Gildia: Retired ;]
Świat: Aurea
Poziom: 123
Skille: 99//99
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sting_Ninja
Spox spox i tak cie znajde

Hm juz nie pamietasz jak cie Xnon bil? CO pisales do mnie? No wez cos mu powiedz bo on mnie bije^^
Jak lizales mi dupe to inaczej pisales ^^ Hail ass lickers _/

Tak tak zawsze sam grales tylko kto gral toba jak cie ***nalem za Neesaje i ci demonka i bs wypadl? Kto no kto? Jakis 27 druid ktory mi potem spamowal no wez oddaj mi prosze eq dragoniska bo to ja na nim bylem.(cos w tym stylu)
Prawda boli?

Nom pamietam przyjedz gdzies o 20 bla bla bla. Sry ja nie siedze w domu 24/7 jak ty mam inne zajecia. Btw. skad mam pewnosc ze to twoj prawdziwy adres?^^

Klade na to ile osob znasz z lo2 nei interesi mnie to i tak sie dowiem jak sie nazywasz

A i podnieciles sie jak bilem tego 30 knighta w carlin? Nie wiem po co sie odzywasz na ten temat na tibia.com jak i tak nie wiesz za co i po co. Bil mi kolesia(Nowy char Lord-rodzio) wiec sftu!

Jeszcze jedno mam 85 lvl a nie 84

yyy...pokolei

CO do Xnon'a to Ci napisalem zeby go uspokoilem ,bo nie chcialem do Thora pisac...zreszta jak do niego napisalem to xnon mi zacal plakac na prive ze sie poskarzylem bo o******* dostal -.-

Co do tego n00ba co wtedy mna padl..masz racje zle zrobilem ze dalem passy komus kto byl nie odpowiedzialny,poporstu ja soie robilem czasem na jego druidzie uhy i chcialem u pokazac ze mu ufam i dalem mu swoje passy...no jak to sie skonczylo to sam dobrze wiesz...

Po trzecie..mowisz ze caly dzien w domu nie siedzisz ??^,- jakos mam Cie na gg i prawie caly czas jestes dostepny ...hehhee poprostu stchorzyles i tyle ^,^

A co do knighta to n00bek jestes i tyle ... koles sam nie potrafi sobie poradzic ??? A jak chce kumplowi pomoc to walnij go kilka razy i koniec..a ty co robiles ???hehe..latales o calym Carlin i darles morde do niego "...pay,pay,pa..." -.-

P.S. Gz lv ^,-
Dragonisek jest offline