Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kajzer
nie zalezy mi na banie
|
Cytuj:
nie dam ci tej przyjemnosci :< złam regulamin i daj mi bana bez powodu :/
(...)
czekam na bana :<
|
Czy komentarz jest potrzebny? Chyba nie.
Cytuj:
poprostu nie lubie gdy, np stawiam temat, rozpisuje sie w nim pod wpływem "natchnienia" po czym zostaje on skasowany, od tak.
|
Pokaż mi człowieka, który lubi, gdy jego temat jest kasowany.
Cytuj:
Uwazam ze temat nie był denny/beznadziejny/głupi wiec nie było powodu go kasowac,
|
Uważam inaczej.
Cytuj:
nie jestem na tym forum pierwszy dzien i uwazam ze umiem gadac z sensem.
|
Może, ale zdecydowania za grosz (patrz pierwszy cytat)
Cytuj:
Ale patrzac na ten cyrk widze ze kazdy temat moze zostac skasowany od tak, dla frajdy.
|
Jasne, bo my nie mamy co robić, tylko kasować wszystke tematy. Uwierz mi, jest kupa rzeczy które sprawiają mi większą frajdę od kasowania tematów, a potem użerania się z ich autorami.
Cytuj:
A jezeli sprawa przyjmoje taki obrot to powiedz mi, po co udzielac sie na forum na ktorym twoje wypowiedzi mogą zniknąc bo modek, tak sobie wymyslił w swojej "mądrej głowie"
|
A co z nadzieją że może jednak się przemkniesz?
Cytuj:
jak dla mnie strata czasu........
|
To co tu jeszcze robisz? Idź się czegoś nauczyć na przykład.
Cytuj:
btw sorcerer : zdanie o CUZ było dla uzytkownika piszacego posta nad toba jakbys umial czytac to bys sie domyslil po co cytujac cie napisałem pozniej "UP" pewnie zeby zwrocic sie dokogos innego, ale whatever.
|
Hej, jak piszesz do kogoś innego to znaczy że mam zakaz komentowania? nie? Patrz, a wydaje mi się, że skierowałeś tekst do kogoś innego, i podałeś go do publicznej wiadomości, co oznaczało wyrażenie zgody na komentowanie go. Jeżeli nie, to zastrzeż sobie, ze dany fragment jest skierowany do konkretnej osoby, i nikt oprócz niej nie ma prawa go czytać/komentaować/co_tam_jeszcze, bo póki co, każdy to widzi i każdy ma prawo wygłosić swoją opinię na ten temat, oczywiście w granicach netykiety.
Cytuj:
Byl cytat z Matrixa (chyba najmadzejszy) "niewiedza to błogosławieństwo" i wiesz co?
pasuje do ciebie;]
|
Dzięki, też czasami wolę wiedzieć mniej, zwłaszcza jeżeli nie to nie dotyczy. Problemem jest chyba to, że uważasz, że nikt nie ma prawa w jakikolwiek sposób nie zgadzać się z tym, co ty piszesz, bądź też nie ma prawa mieć odmiennego zdania niż twoje.