Temat: mod nup?
Zobacz pojedynczy post
stary 04-11-2005, 22:23   #18
$corcerer
Nieobecny.

$corcerer's Avatar

Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Gdzieś w Necie. Liczba postów: koło 1337. http://rtfm.killfile.pl

Stan: Na Emeryturze
Imię: Scorcerer
Profesja: Sorcerer
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
Poziom: 23
Skille: 23/22
Poziom mag.: 42
Wyślij wiadomość przez ICQ do $corcerer $corcerer ma numer GG Użyj Jabbera. $corcerer ma login Tlenu scorcerer@tlen.pl Adres Jabbera do $corcerer
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kajzer
nie zalezy mi na banie
Cytuj:
nie dam ci tej przyjemnosci :< złam regulamin i daj mi bana bez powodu :/
(...)
czekam na bana :<
Czy komentarz jest potrzebny? Chyba nie.
Cytuj:
poprostu nie lubie gdy, np stawiam temat, rozpisuje sie w nim pod wpływem "natchnienia" po czym zostaje on skasowany, od tak.
Pokaż mi człowieka, który lubi, gdy jego temat jest kasowany.
Cytuj:
Uwazam ze temat nie był denny/beznadziejny/głupi wiec nie było powodu go kasowac,
Uważam inaczej.
Cytuj:
nie jestem na tym forum pierwszy dzien i uwazam ze umiem gadac z sensem.
Może, ale zdecydowania za grosz (patrz pierwszy cytat)
Cytuj:
Ale patrzac na ten cyrk widze ze kazdy temat moze zostac skasowany od tak, dla frajdy.
Jasne, bo my nie mamy co robić, tylko kasować wszystke tematy. Uwierz mi, jest kupa rzeczy które sprawiają mi większą frajdę od kasowania tematów, a potem użerania się z ich autorami.
Cytuj:
A jezeli sprawa przyjmoje taki obrot to powiedz mi, po co udzielac sie na forum na ktorym twoje wypowiedzi mogą zniknąc bo modek, tak sobie wymyslił w swojej "mądrej głowie"
A co z nadzieją że może jednak się przemkniesz?
Cytuj:
jak dla mnie strata czasu........
To co tu jeszcze robisz? Idź się czegoś nauczyć na przykład.
Cytuj:
btw sorcerer : zdanie o CUZ było dla uzytkownika piszacego posta nad toba jakbys umial czytac to bys sie domyslil po co cytujac cie napisałem pozniej "UP" pewnie zeby zwrocic sie dokogos innego, ale whatever.
Hej, jak piszesz do kogoś innego to znaczy że mam zakaz komentowania? nie? Patrz, a wydaje mi się, że skierowałeś tekst do kogoś innego, i podałeś go do publicznej wiadomości, co oznaczało wyrażenie zgody na komentowanie go. Jeżeli nie, to zastrzeż sobie, ze dany fragment jest skierowany do konkretnej osoby, i nikt oprócz niej nie ma prawa go czytać/komentaować/co_tam_jeszcze, bo póki co, każdy to widzi i każdy ma prawo wygłosić swoją opinię na ten temat, oczywiście w granicach netykiety.
Cytuj:
Byl cytat z Matrixa (chyba najmadzejszy) "niewiedza to błogosławieństwo" i wiesz co?
pasuje do ciebie;]
Dzięki, też czasami wolę wiedzieć mniej, zwłaszcza jeżeli nie to nie dotyczy. Problemem jest chyba to, że uważasz, że nikt nie ma prawa w jakikolwiek sposób nie zgadzać się z tym, co ty piszesz, bądź też nie ma prawa mieć odmiennego zdania niż twoje.

Dżizas!

Ostatnio edytowany przez $corcerer - 04-11-2005 o 22:25.
$corcerer jest offline   Odpowiedz z Cytatem