Zobacz pojedynczy post
stary 04-11-2005, 22:49   #3
Vanhelsen
Użyszkodnik

Vanhelsen's Avatar

Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau

Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
Vanhelsen ma numer GG 2690575
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez LOL_13
Według mnie tibia była o wiele lepsza od todychczasowej...ponieważ
1. Tibia 7.3 czy 7.1 była lepsza o pare rzeczy...
2. Kiedyś nabicie 20lvl to było coś teraz to są 2 dni roboty...
3.Tibie sie dopiero poznawało nie wieedziało co to hacki i ogólnie newbie a teraz kolesie siedza 3 dni przed kompem np. na hero huncie...<debilizm>
4. Najlepsze było to że nie wiedziało się kiedy wchodzą skille a teraz sobie patrzysz ile %...Wiem że to bardzo pomaga ale jak przyłeś na skille to widzisz tylko liczby i nie widzisz kiedy ci urośnie tylko trzeba było czekać
5. Gdzie nie patrzysz widzisz same 100lvle...więc musisz siedzieć cicho itp...
OGUŁEM TIBIA JEST GORSZA...CZEKAM NA TEN UPDATE JEŻELI ZNOWU S*******Ą TO H.W.D.T . nie gram w tibie i wogule mnie to nie wciąga...a waszym zdaniem tibia teraz jest wogule ql i super wy***ane w galaxie czy popieracie moje zdanie? a może ktoś ma screeny ze starej tibi takiej już naprawde starej to chętnie bym se zobaczył
1) Jakich? Grafikę?...
2) Może teraz ludzie umieją w to w końcu grać? Za czasów 7.1 było o wiele mniej ludzi...
3) Dlaczego debilizm? Jak się spotka 3-4 qmpli raz na 3 miechy by zrobić 48h hero hunta to już debile? Troche rozrywki nie zaszkodzi... Hacki wymyślili leniwi n00bkowie, którzy napłyneli wraz z popularnością tibii... to nieuniknione, ale CipSoft z tym walczy, niestety głównie utrudniając grę normalnym graczom...
4) Prawym klawiszem myszki w okienku skilli i wybierz "Hide All Skill Bars" i po kłopocie... chyba, że ciebie aż tak kusi...
5) Same 100'tki bo ludzie grają już od jakiegoś czasu i nastukanie tego lev było nieuniknione...

PArdone... skoro nie widziałeś na oczy tibi 7.3 i prosisz o screny to jakim prawem oceniasz, co lepsze?...

p.s.
nie "se" ale "sobie"... słownik j.polskiego nie gryzie... chyba...

Vanhelsen jest offline   Odpowiedz z Cytatem