Temat: mod nup?
Zobacz pojedynczy post
stary 05-11-2005, 00:07   #20
$corcerer
Nieobecny.

$corcerer's Avatar

Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Gdzieś w Necie. Liczba postów: koło 1337. http://rtfm.killfile.pl

Stan: Na Emeryturze
Imię: Scorcerer
Profesja: Sorcerer
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
Poziom: 23
Skille: 23/22
Poziom mag.: 42
Wyślij wiadomość przez ICQ do $corcerer $corcerer ma numer GG Użyj Jabbera. $corcerer ma login Tlenu scorcerer@tlen.pl Adres Jabbera do $corcerer
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rikimaru
Co do jakiegoś nubka co to pisałe że trzeba prosze, dziękuję itd... *******oenie, tak to mówią tylko lizodupy, ty mu w ryj, a on ci "och dziękuję, to było wspaniałe".
Wiesz co? jeśli robisz tak jak mówisz, to chyba jesteś jakimś niewychowanym, brudnym wieśniakiem bez krzty ogłady, prosto z epoki kamienia gładzonego. Wiesz gdzie się znajdują tacy ludzie? Na forum onetu. Idź lepiej tam, tam jest twoje miejsce, panie Anonimowy.
Cytuj:
Równierz, *******ę to że dostanę bana jak i Kajzer, mówię to co myślę, a to że obraziłem któregokolwiek moda ******* mnie równo, wiem wy wolicie samych userów co tylko "och modki, jacy jesteście wspaniali, rewelacja, kochamy was!11111".
Co wam się tak na to męczennictwo zebrało? No ludze, spokojnie, czy my na prawdę jesteśmy tacy evulbeniedobrzy? Ludzie, wyluzujcie poślady, zwieracze i inne narządy!
Czy dla was każda uprzejmość to lizanie dupy? jak tak to patrz wyżej.
I wymyślcie sobie jakiś tytuł, bo jak my mamy się zwracać do takich undergroundowych masterów, którzy mają wszystko w dupie?
Cytuj:
Zbanujecie Kajzera to i banujcie mnie.
*zief*

Dżizas!
$corcerer jest offline   Odpowiedz z Cytatem