Zobacz pojedynczy post
stary 05-11-2005, 09:20   #115
Sir Saneris
Użytkownik Forum

Sir Saneris's Avatar

Data dołączenia: 14 12 2004
Lokacja: Venore

Stan: Tutor
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 118
Skille: 95/70
Poziom mag.: 23
Domyślny

Tez dodam cos od siebie bo widze ze Poznanski Rycerz napisal bardzo ciekawy post . Faktycznie kilka Druidow na Antice POSIADA czar Ultimate Explosion.. @up nie jest to ze scrolla czar ale kiedys byl quest ze trzeba bylo przyniesc kosc (bodajze z domku nekromanty) do NPC Muriel a ona Cie uczyla dowolnego czaru jaki chciales (tylko mlvl needed) dzieki temu do dzis kilku druidow na Antice posiada czar UE a kilku paladynów GEBa. Takie druid z UE jest w stanie zrobic Anni to fakt. Ale mowimy o druidach w pelnym tego slowa znaczeniu.. bez Ue . Co do tego ze sie nie oplaca.. nie zgodze sie.. przeciez ludzie zaczynajacy realnie grac druidem nie zaczynaja grac z mysla o Anni.. tylko z mysla o dobrej zabawie.. im sie wtedy oplaca zrobic Anni.. bedzie to po prostu dodatek mily.. sam jestem paladynem. Nie bede uzywal SOV ani SCA... a po co mi demon armor skoro jest MPA... i dlatego biore misia . Nie patrze na to ze padne.. strace 100k w kasie (bless i aol) + okolo tak czy siak pol miliona expa i wszystko po to zeby sprobowac wziac misia . Traktuje to jak dobra zabawe.. podoba mi sie ten misiak i jak tylko zrobie ekipe ide po niego . zawsze sie oplaca .

@Xantar: rzuc se kiedys poison storm i zobacz czy robi dmg jak ue. No i przyklady druidow na 100/103 ktorzy zrobili Anni.. znasz ich taki wielu