Dobra zobaczyłem - bez większych emocji...
Bardziej mnei martwii że ulegacie tak łatwo propagandzie... Czyżby komuś zależało na tym byście zmienawidzili Irakijczyków

?
Wasze emocje wywołane sa tym że nigdy nie widzieliście morderstwa - tym bardziej przez dekapitacje. No i juz widać efekty - to film wami manipuluje - i niektórzy mają z tego korzyści

. Widzieliście film z torturowania więźniów w więzieniach "sIŁ kOALICYJNO pOKOJOWYCH?" Nie? oooo może ktos nie chce byście ich znienawidzili?
Ci którzy sa na IRCu znają mój stosunek do wojny - oraz do Busha (gej

!~)
Uważam to za jedna z najwiekszych porażek naszej "cywilizacji"... czy jest konieczna?
Na wojnie giną codziennie setki ludzi - w niej lub bardziej okrutny sposób (czy można by rzecz - pokazowy

) - a wojna staje się zaraz koło GejRealityShow główną rozrywką ludzkości.
Movin' back instead of forward? Zdecydowanie
Mało tego - codziennie ginie tysiące osób - i winnych i niewinnych (chociaż ciężko mówić ze ktokolwiek zasługuje na śmierć...) a jakoś to was tak przejęło? Czy poprostu ulegliście propagandzie?
@Autor tematu - I jesli byś zabił tamtych irakijczyków poczułbyś się lepiej? I w tym momencie czym różnisz się od nich...?
Nie chce tu bronić nikogo - tylko patrze na sprawe jasno - "ci dobzi" też dopuścili się setek brutalnych gwałtów, mordów na irakijczykach... i co?
Wojna niczego jeszcze nei rozwiązała - i tym razem nie rozwiąże; irakijczycy niczego nie udowodnili, ameryka zyskała wielu (chcąc niechcąc) "sojuszników"...
Narazie to tyle... ale mam jeszccze cos do powiedzenia na ten temat

może poźniej~
Cytuj:
<edit by Dr. Omader> UWAGA OSOBY PONIZEJ 15 ROKU ZYCIE NIE POWINNY TEGO OGLADAC!
|
Taki napis jeszcze nigdy nikogo nie zniechęcił
p.s
Cytuj:
THE remains of Nicholas Berg, the US hostage beheaded by Islamic radicals in Iraq,
|
p.s2 - przykro mi za tego człowieka - KOLEJNA ofiara barbarzyńskiego świata...
p.s3 - Jeszcze rok temu powiedziałbym że ich "świętość" zostanie nagrodzona piekłem

Teraz juz nie wierze~