Temat: mod nup?
Zobacz pojedynczy post
stary 05-11-2005, 11:33   #41
Dr. Omader
Administrator

Dr. Omader's Avatar

Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rikimaru
Zamknij pysk, tylko tyle ci powiem, nazywasz Kajzera bachorem? On ma 19 lat, ja 18, więc co ty za głupoty *******isz, wiem wiem, wy wolicie swoich 12-15 years old userów co was "o***ą" i "a***ą", a Kajzer kozakiem nie jest tylko nie da sobie pluć w brode tak jak i ja.
Wasze slownictwo i zachowanie na tym forum pokazuja, ze jestescie bachorami. Nie wiek swiadczy o poziomie czlowieka. Znam ludzi co maja 15 lat i sa bardziej dorosli mentalnie od was. Wy jestescie na poziomie 12 latka, co to uslyszal w szkole slow "****a" i chce przyszpanowac.

Dostajesz bana. Dostales wczesniej ostrzezenie, ze jak nie potrafisz wie wyrazac bez uzywania przeklenstw to nie masz czego tutaj szukac. I jest bachorem, zachowujesz sie jak on wiec nim jestes, a to ze urodziles sie w 85 mam gleboko gdzies. Teraz mozesz isc w swiat i glosic jaki to ty jestes "mONdry" i jakie nuby na tibia.pl sa. Tylko tu nie wracaj synku, przynajmniej do momentu gdy nie dorosniesz.
Dr. Omader jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.