Temat: Irakijczycy
Zobacz pojedynczy post
stary 14-05-2004, 19:41   #12
Gonzo von Krenzel
Użytkownik Forum

Gonzo von Krenzel's Avatar

Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin

Stan: Niegrający
Gonzo von Krenzel ma numer GG 2029181
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez kotomaniak
@Gonzo Ja spróbuje i twierdze że to nie prawda, trzeba być ostrym (...) żeby zrobić takie coś i napewno 80% arabskiego społeczeństwa nie jest do tego zdolna. U nas też podobne rzeczy się dzieją choćby zasolenie dzieci w beczkach przez ich własnych rodziców. I według ciebie 80% Polkaów to (...) bo według mnie nie. Znowu ktoś próbuje mierzyć wszystkich jedna miarką i oceniać naród po działaniu jednostek.
PS. Jak dla mnie to nie jest film na forum o tibii...
Nie twierdze, że 80% zrobiło by to samo, ale jak ktoś na bierząco śledzi wiadomości, napewno wie, że (moim zdaniem) większość arabów jest negatywnie nastawionych do amerykanów i wojsk koalicji i chętnie prowadziło by z nimi wojne.

Cytuj:
Film jest okropny, niewiem poco go tutaj zamieszczałeś. Chyba poto, by ponabijać se posty. Na IRc'u poadła propozycja wyklasowania linka, całkowićie się z nią zgadzam.
No i dobrze, że ten link został usunięty...

P.S. Niedawno byłem w Egipcie. Bardzo mi się spodobała kultura arabska, ich obyczaje, styl życia itp. Po powrocie zacząłem uczyć się jezyka arabskiego. Moim zdaniem są to naprawde dobrzy ludzie. Co Wy byście zrobili, jakby na polske "napadli" japończycy? Zaczęli by rządzić się w naszym kraju, decydować itp... ? Myśle, że też byście tak "walczyli"... Tylko szkoda, że giną niewinni ludzie, tymbardziej w taki sposób...

P.S.
Cytuj:
Wasze emocje wywołane sa tym że nigdy nie widzieliście morderstwa - tym bardziej przez dekapitacje.
@Dobo:
Widziałeś "faces of dead" ? Bo ja tak .