Zobacz pojedynczy post
stary 05-11-2005, 13:19   #3
Grajper
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 10 2004
Lokacja: Poznań

Stan: Aktywny gracz
Imię: Dalader
Profesja: Knight
Świat: Azura
Poziom: 70
Skille: 90\90
Poziom mag.: 6
Grajper ma numer GG 4165284 Grajper ma login Tlenu grajper@o2.pl
Domyślny

jak dla mnie knight ma duże szanse. jak nie widziałeś knighta w bohah to mało widziales. bohy są używane przez każdą profesje i są popularne zwłaszcza na 50+lvl. wynik takiego pojedynku zalezał by od playerów ale także od rozdaju acc. jeśli były bo to postaci pacc to sorc i druid mają sporą szansę uciec\ uciekając ubijać knighta. gran haste <beep> <beep> i ni ma sorca\druida. ważny jest również rodzaj terenu i znajomość mapy. napewno knightowi trudniej goniło by się kogoś na pustyni gdzie właściwie nie trzeba patrzeć przed siebie uciekając niż np na pohu gdzie jest dużo krzewów i drzewek o które można zachaczyć. znajomość terenu tez jest strasznie ważna, na 50 lvl niby nie pwoinno się spotkać noobków ale zawsze jest szansa że uciekając w panice czy nie w panice postac wrąbie się na resp potworka który ją albo zablokuje albo pomoże ubić. dla przykładu knight dopada palla przy smoku, są w uliczce o sze.= 1 sqm. knight rzuca za siebie parcel i tylko czeka na wave kasujący palla. wreszcie wynik zależy od postaci ( skille ) knight jak wiemy ma najwiecej hp ale szybkość z jakim hp będzie mu leciało zalezy właściwie tylko od przeciwnika. wiadomo że knight nie wrzuci full defa żeby oderwać te 20-30 hp mniej z sd to jeśli doleci do sorca to zadawane są w paru hitach podobne obrażenia bez celowania. Podsuwywując - knight jak dla mnie jest najlepszą postacią i miałby strasznie duze szanse wygrać pojedynek między nim a przestawicielem innej profesji na 50 lvl. pallowi sorcowi albo druidowi strasznie dużo runek zejdzie żeby sprowadzić knighta do low hp poziomu zaś knight nie będzie się musiał uhać tak często jak np sorc. knight moze używać runek tak samo jak magowie a do szczęścia własciwie wystarczy mu pare fb, explo i opczywiscie uhy. uciekając magOWIE maJĄ sporą szanse w takim starciu, pall ma tak samo , uderza z daleka. i dodatkowo runkami ale ma mniej hp niż knight. jesli kngith dogoni przedstawiciela innej profesji zadaje mu duże ciosy bronią i dodatkowo runkami. Jak dla mnie kknight ma najwięcksze szanse. ale to juz kwestia gustu i umiejetności postaci i playera. skończyłem.
Grajper jest offline   Odpowiedz z Cytatem