Zobacz pojedynczy post
stary 05-11-2005, 15:03   #161
vaviec
Zbanowany

Data dołączenia: 29 04 2005
Lokacja: Gdynia

Stan: Na emeryturze
Imię: Edoc'Sil
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wojtini12
nie no spoko ja na test serwerze se popekuje za wszystkie czasy !

Powodzenia zycze!Zrob skulla i sprobuj przejsc ze swiatyni do dp-jak przezyjesz 10 sekund -jestes dobry.

>>Guardia stanie do walki z noobami a szczegulnie brazylijskimi (raczej cala guardia nie bedzie zwalczac noobuw ale ja tak)

Rasista?Wez slownik.(zwalczaj nobow polskich...ich jest wiecej)

>>Ten test server to słuzy tylko po to żeby ludzie sie wyżywali?? bo z tego co czytam to tak juz to widze jak wszyscy beda latać z red skullami(jak wogole sa na testach skulle) jak sie wbije to bedzie cuud Pozdro dla ziomków z Elysii

Test serwer sluzy po to zeby sprawdzic bugi uptejda...A ty myslisz ze dlaczego nie bylo ostatnio testa dla zwyklych graczy ?Przez to ,ze osoby sie napierdały zamiast sprawdzac bledy.

>>Z depotów. Ok. Ale eq również?
Eq masz ten co w RL tibii...nie "zniknie" tobie.

>>Pytanie Czy jesli nie mam pacc w rl tibi to czy na test serwie bede mogł plywac po wyspach dla pacc ????

-Mozesz ,a przynajmniej w poprzednim tescie mogles.

>>Yeeeaa! Wkoncu se pogram na servie zrobionym przez Cipsoft a nie jakies tandetne Your OTSy

eee?Dlaczego Your OTS tandetny?

>> to gdzie zbiera sie armia polski na test serv(oczywiscie ta co ma walczyc zo noobami a nie byc nimi )?? Poland Republic!!!!!

Wiecej emotek sie nie dalo?"armia poslki"-OMG n/c

>>chyba najlepiej niemiecki

Jesli bedzie niemiecki i amerykanski...To ja ide na amerykanski..im mnie polakow-tym lepiej.
vaviec jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.