Zobacz pojedynczy post
stary 05-11-2005, 19:41   #95
Slay
Użytkownik Forum

Slay's Avatar

Data dołączenia: 27 03 2005

Slay ma numer GG 1676568
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez hoomik
podejrzane cos mi sie to wydaje, dlatego zrobimy tak - umawiacie sie na jeden konkretny termin, rozgrywacie wtedy mecz, koniecznie w towarzystwie obserwatora w osobie mojej badz slaya (a ze tej cipie sie nie chce, to zostaje tylko ja) - tak, aby nie bylo zadnych watpliwosci. Kwestia daty jest wasza sprawa, ale pamietajcie ze _jutro_ konczy sie termin rozgrywania meczow grupowych.

I teraz sprawa druga, cokolwiek mniej przyjemna. Dla tych zawodnikow, ktorzy nie rozegrali ani jednego meczu, beda czynione starania o jakies konsekwencje w postaci min. 3 pkt warna (mysle, ze to i tak malo, ale w zasadzie wiecej nie dam rady wywalczyc ;]). Mieliscie naprawde sporo czasu na granie meczow, to ze wam sie nie chcialo to juz mnie gowno obchodzi. Jakos nie chce mi sie wierzyc, ze przez ponad tydzien czasu nie mogliscie znalezc wolnej godziny na zagranie kilku frame'ow... macie jeszcze 29,5 godziny, radze sie sprezac.
Signed.
I male sprostowanko - nie to, ze 'tej cipie sie nie chce', tylko to jest huma grupa. I skoro hum tak bardzo sie swoja grupa opiekuje, to zaopiekuje sie i teraz. =p
I jeszcze jedno - konsekwencje beda wyciagane wobec tych, ktorzy meczow nie rozegrali z powodu lenistwa. Osoby, ktore z turnieju wycofaly sie z jakichs 'waznych' powodow nie poniosa konsekwencji w postaci warnow. Tyle.
Slay jest offline   Odpowiedz z Cytatem