Zobacz pojedynczy post
stary 05-11-2005, 23:07   #97
Sir Patologia
Użytkownik Forum

Sir Patologia's Avatar

Data dołączenia: 15 04 2004

Stan: Na emeryturze
Sir Patologia ma numer GG Na PW może ci podam
Domyślny

Cytuj:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sir Patologia
Cytuj:
31.10.2005
Nareszcie! Sklonowałem swój pierwszy item. Idę właśnie go opchnąć jakiemuś frajerowi za 4 k .

I co, sprzedałeś?

Przeczytaj dalej

Napisałeś że przepadły, ale kiedy? Jak chciałes sprzedać coś Ci "nie wyszło"? Bo to znikanie też śmiesznie wygląda. I co z capem, też bez zmian?
Nie dało się z nimi nic zrobić Po ponownych otwarciu BP nie było ich :/.
Nie wiem o co ci chodzi z Capem?
Cytuj:
No i nie odpowiedziałeś na pierwszą część mojego postu (dot. teorii m.in. z TH).
To co opisał Dabek liczy sie i tu czyli jak nie teorytycznie nie włożysz do łapy TH tylko nic albo np. pierwszą rzecz z BP
Cytuj:

Cytuj:
Jak sądzisz na jakiejs zasadzie działają niektóre cheaty?

Ale co to ma do runemakera, autołowienia itd... Skoro nawet nie można tego sprzedać ani wykorzystać? Nie widzę w tym zadnej szkody dla CIPsoftu. Jesli Ty widzisz, przedstaw mi ją, proszę.
Nie chodzi mi o takie wykorzystanie.
Jak sądzisz czy np. jakby stworzyć swój cheat to wykorzystwał byś dalej TBI? Nie sądze, ono też było pisane od zera przez Speelena, tak więc stworzenie własnego AimBota, Autołowienia czy Runmakera nie jest problemem i to nie były by atrapy
@EDIT
Co do tego filmiku o którym wspomniasz, mógłbyś go jednak przytoczyć? Wrzucić gdzieś abym mógł go przejrzeć?

Filmik o Wieśku mistrzu CS'a

Tutaj widzimy graczy Counter-Strike, którym roz**bało przysadki jak Wiesiek zaczął im nakur**ć 500 headów za rogu jedząć czereśnie, teraz do końca życia będą wpierd**ać kiesiel przez słomkę
[REKLAMA ON]
Sir Patologia jest offline   Odpowiedz z Cytatem