Zobacz pojedynczy post
stary 06-11-2005, 12:10   #21
Avager
Użytkownik Forum

Avager's Avatar

Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole

Avager ma numer GG 1611291
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aval'yah
To ja trochę ponarzekam

Błędy. Głownie stylistyczne, różne powtórzenia ("Znajdowali się/ Znajdowali się tam (to raczej bląd techniczny ) cenieni naukowcy ziemscy, Są oni dla nas bardzo cenni! Musimy ich odzyskać za wszelką cenę!", "sprawdzają geny noworodków, jeśli posiadają wadliwe geny.." ) niektóre zdania brzmią trochę bez sensu (".. układ słoneczny został wyczerpany.." powinno być raczej "surowce się wyczerpały") Zauważyłem też jeden ortograf ("tudzieSZ"), obawiam się, że jeśli poszukałbym dokładnie znalazłoby się więcej ;P

Fabuła.. jak na razie trochę banalna, zobaczymy jak się rozwinie.

Za wykonanie 11/10 punktów

Ogólnie ładnie.

I mam nadzieję, że chociaż ten fake dokończysz :>

Jak byś przeczytał czerwony tekst poniżej to byś zrozumiał .

No cóż, nastepny oczcinek ...no troche to potrwa... gdyż teraz jeszcze musze dorobić najniższe piętro.. niektóre elementy jakich jeszcze nie wprowadziłem na piętrze w Kwaterach (w tym cieniowanie Tunelu oraz Maszynowni...ale to kiedy indziej ). Teraz opieram sie glownie na zrobieniu pietra dolnego...zara co tam było, aha, no tak...
-Pomieszczenie dla operatorów broni
-Magazyn na amunicje i inne szpargały
-Generator pola siłowego
-winda
-Hangar - najważniejsze.

Oczywiście można pare poomijać (przez co wychodzi że możliwe że dziś jeszcze może zostać wprowadzone !).
Avager jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.