Zobacz pojedynczy post
stary 06-11-2005, 22:04   #1
Taka Tuca
Użytkownik Forum

Taka Tuca's Avatar

Data dołączenia: 16 10 2005

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Danubia
Poziom: 25
Skille: br/pl
Poziom mag.: pl
Pytanie Szybkie chodzenie???

Ostatnio tak z nudow zaczalem isc w tibii w jakims kierunku i klikac przy tym ppm (mam wlaczony tibia classic control). I nagle odnioslem wrazenie, ze ide szybciej, gdy naciskam ppm pulsacyjnie.
Polegalo to na tym, ze szedlem np caly czas w lewo i pulsacyjnie naciskalem ppm, kiedy kursor ciagle byl ustawiony na lewo od postaci (jakbym szedl w prawo, to kursor tez w prawo, itd.)
Dla sprawdzenia, czy to tylko zludzenie, postanowilem sie poscigac z 15lv (ja 17lv). I w krotkim dystansie (od depo w thais do skrzyzowania) zgubilem goscia z ekranu . Bez bohow, bez haste, bez niczego.
Potem pokazuje to jakiemus gosciowi zeby porownal czy chodze szybciej niz zwykle, a on sie mnie pyta jak ja to robie.
Aha! I jeszcze scigalem sie z 48lv, ktory mial haste i trudno bylo mu zgubic mnie z ekranu, ale zwial.
Co o tym sadzicie?? Czy to moze byc jakies oszustwo?

P.S. Mam wolnego kompa (pentium II, 450mhz), na 2,6ghz nie udalo mi sie tak zrobic ale jutro jeszcze z tym pokombinuje .

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.