Zobacz pojedynczy post
stary 07-11-2005, 14:57   #5
vatrastf
Użytkownik forum

Data dołączenia: 07 03 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Shinjix
Głupio robisz, oj głupio. Rotwormy daja zdecydowanie za malo expa. I zarobic na nich nie idzie. Na takim levelu i takimi skillami spokojnie mozesz isc do cyklopolis (ewentualnie cyce kolo thais) lub na Dwarfy Gurady koło Kazordoon - co jest bardzo rozsądne jezeli chcesz zarobic i porzadnie poexpic. Ja palkiem na ~35 levelu lubiałem guardy i Dark Catedra na poziomie -2. Czasem expilem na PoHu - glownie na cycach. Zalezy co lubisz.
@Offtopic
Hmm... No ale jak obliczyłem (nie jestem tego pewny), że na 1h robie na rotach od 10 - 22k expa i 1.5k kasy to sie bardziej opłaca niż te guardy koło emperatora - jesli mówiąc krótko 3 guardy na 9 minut = tylko 0.5k expa. 0.5*6 (60minut) = 3k expa okolo na 1h (3k = 1h xD) gdzie moze kilka razy wypadnie m,i battle hammer lub inne badziewia. fakt ze blisko do depo ale jest wielka szansa ze jacyś
ludzie będą iść skrótem do d bridge i mi blokną respa :/. Kicha, ja myśle że dla mnie odpowiednia bedzie katedra . Chociaż z drugiej strony słyszałem, że jest tam dużo banditów (za dużo Hp na tak mało expa :[). Pacca nie mam a więc cyclopolis odpada. a na pohu cyce są zbyt niebezpieczne - za dużo mino archerów. (planuje na 40 kupić pacca, więc wtedy mógłbym iść na cyclopolis . Ale powiedzcie - co mam robić przynajmniej przez te 10 leveli??
vatrastf jest offline   Odpowiedz z Cytatem