Zobacz pojedynczy post
stary 08-11-2005, 17:21   #36
Etur
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 10 2005

Stan: Niegrający
Imię: Blas Etur
Profesja: Knight
Świat: Astera
Poziom: 50
Skille: 80/80
Poziom mag.: 5
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hemuś
LOL!!! Pomysl - CIPy sa nie fair do mnie, bo ja wlasnie teraz ide na dl`e a już nie wypadną mi z nich Dragon Scale Legsy, a jakiś koleś je jeszcze ma (bo mu kiedyś wypadły). On ma, a ja nie? SKANDAL!!! -.-
Bo to byloby nie fair wobec osob ktore juz wykonaly anihilatora a walcza clubami. A wogole to na dle mozesz sobie zawsze isc a anihilatora mozna wykonac tylko raz!!

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Marcepanowy maciek
Ello ziomy! Według mnie bardzo dobrym rozwiązaniem byłoby dać TH na Anii. Każdy miałby wybór tylko jest jedno ale: nikt nie wie co jest w prezencie z Anii Tzn. wiadomo ale po co jest tam miś?Według mnie misia da się zamienić na coś innego ale niewiem na co.Możliwe że CIPy dadzą TH w Anii ale wątpie.Powód: bo mało osób używa Clubów(raczej sorki i druty bo knightów jest mało). No więc jakby zrobili TH na Anii zamiast demon arma to sorki i druty by go brały bo knightci nie skończyłem nara ziomy!
I tak watpie zeby sorki braly TH gdyz nie nadaje sie do noszenia przez nich (jest b. ciezki) a lepiej wziac MS albo SCA gdyz mysle ze je byloby latwiej sprzedac nara ziomie
Etur jest offline