Temat: Apel
Zobacz pojedynczy post
stary 15-05-2004, 16:28   #1
Barwu¶
Użytkownik Forum

Barwu¶'s Avatar

Data doł±czenia: 11 02 2004

Barwu¶ ma numer GG 2798261
Domy¶lny Apel

Płakać mi się chce jak widze jak postępuj± nasi bracia polacy... Nie rozumie jak polak polaka może zabić... jak polak polaka potrafi okra¶ć Dzi¶ sam miałem nieciekaw± przygode... kolega z klasy mial miss clicka no trudno zdarza się... jakis koles go nawalal i krzyczal ze to pk u ratowalem go, zaraz po tym zdarzeniu wywalilo go z gry a postać została z czach±, ja stałem i mówiłem że on nie jest pk itp jeden polak (knight 11lvl) zaczymał się i jako¶ tak zaczeli¶my normalnie rozmawiać... w końcu on zaproponował żęby go dojechać oczywi¶cie się nie zgodziłem, za chwile przyszedł następny polak już potężniejszy (32 lvl knight chyba) i zaczoł go bić pu¶cił ogień kolega płonoł ja go uhałem w końcu przemówiłem temu na 32 lvl i zostawił go w spokoju, w tzn międzyczasie ten na 11 lvl zaczoł mnie bić... nic mi nie robił więc byłem cierpliwy i nie zabijałem... w końcu nie wytrzymałem...

Dla tego teraz apeluje... Polaku... B±dĽ człowiekiem dla Polaka przynajmniej

PAMIĘTAJ! ¬ródłem utrzymania forum s± reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecno¶ci.