Zobacz pojedynczy post
stary 15-05-2004, 16:52   #33
blejz
Zbanowany

Data dołączenia: 04 02 2004

Domyślny

Moj najglupszy dead byl kilka dni temu.

Moja kumpela napisala mi ze ja pk - 21 lvl knight - zabil i zlootowal jej FSa i czy nie moglbym pomoc. Oczywiscie chetnie poszedlem (21 lvl, phi, co to dla mnie). Znalazlem go w Ab, na poczcie. Niestety nie mial czachy :( Kazalem mu oddac FSa, ale on nie reagowal.. A po chwili zaprosil mnie do party. Pomyslalem sobie ze co to dla mnie i join.

Po chwili pojawil sie jego kolega, tez w party, Dranit - 83 master- i bez slowa zaczal mnie z SD walic (250+). Ja uciekalem gora-dol po schodach na poczcie a on caly czas z SD. Probowalem sie wydostac stamtad i uciec w strone depo, ale wyjscie bylo zablokowane (jakies smieci na ladzie, ktora trzeba otworzyc aby wyjsc). Troche trwalo to bieganie gora-dol po schodach, zuzylem jakies 15 UHow, kiedy Dranit przywalil z UE (~450). Przezylem to, UHnalem sie i znowu kilka SD we mnie polecialo. W koncu zginalem w trzecim UE :/
Nic mi nie wypadlo poza jednym BP UHow. Spadly 2 lvle (40 -> 38) i skille (z 76/77 -> 75/76).
12.05.2004 18:59:33 CET Killed at Level 40 by Dranit

Wybitnie debilne to bylo, bo nie sprawdzilem listy deadow tej kumpeli... powiedziala ze zabil ja 21 knight ale nie wspomniala o Dranicie :/
Ale przynajmniej to nie wstyd zginac w nierownej walce przeciwko takiemu wysokiemu lvlowi :)
blejz jest offline   Odpowiedz z Cytatem