Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hemuś
Możliwe, ale jest to do zrobienia - pamiętacie te amulety, dzięki którym nie spadał lvl, skille i eq? Usuneli je, ale zamienili na broken amulety, dzięki którym ich właściciele nie byli stratni, bo sprzedali amulety za tą samą cenę, za jaka były wczesniej do kupienia (50k). Można by coś pomysleć w tym kierunku???
A z innej beczki - ja osobiście popieram wyp**** demon armora z Anii, a wsadzenie zamiast niego TH
|
czy ty ograniczony jestes? I co teraz ktos wzial demon arma z anni, a tu sie okaze po nastepnym updacie ze zamiast demon arma ma broken demon arma i moze sobie jeszcze raz isc na anni??!? Pffbueheheheh
Cytuj:
LOL!!! Pomysl - CIPy sa nie fair do mnie, bo ja wlasnie teraz ide na dl`e a już nie wypadną mi z nich Dragon Scale Legsy, a jakiś koleś je jeszcze ma (bo mu kiedyś wypadły). On ma, a ja nie? SKANDAL!!! -.-
|
A tego to juz wogole nie skomentuje...CIPy to sa nie fair ze ci wogole postac dali zalozyc....
Jesli juz to powinni zrobic OSOBNEGO questa na TH a nie zamieniac go za demon arma. pomysl gosciu jak ty bys sie poczul, gdybyc cale tibijskie zycie nap****dalal w clubach, robisz anni, bierzesz sova(albo co innego byle by sprzedac, ew. zaczac trenowac sword, badz axe) a tu nagle srrru..zamiast demon arma jest TH na ktorego tak sie zawsze napalales....