heh brazylijczycy są jacy są....co poradzisz, że grają 25 h na dobę...normalni ludzie mają 50 lvl a oni już ponad 100 lvl...no ale to ich sprawa...muszę przyznać, że brazylijczycy zabijają potwory jak trenujesz, ale i na to ja znalazłem swój sposób, a nawet dwa: 1. jeżeli mi zabija to pisze noob -.-" i idę za nim z full atakiem, koleś dostaje zero expa to najczęściej już Go nie widzę...xD 2. luruje jakiego potworka i ucieka (nie mówcię o anty-luringu bo to kompletna porażka... w niektórych miejscach można potworka tak daleko zlurować, że sam się pytałem na help channelu czy to nie jakiś bug)...
ogólnie moja rada na br: jeżeli podchodzi ktoś do Ciebie i pisze: br? to odpowiadaj tak by ich zaskoczyć, np: no, rpa xD i koleś puszcza oO i sam nie wie co ja miałem na myśli

i odchodzi
ale inna rzecz: im najczęściej nie zależy na grze jako zabawie...oni poprostu pokazują, że są najlepsi...pierwsi mają 7 M lvl na serwerze, pierwsi mają 100 lvl, a jeżeli to jest serwer, na którym możliwe jest pk to najczęściej tracą konta, gdyż pokazują jacy to oni sa super dobrze i jak łatwo potrafią zabić innych graczy ...