Zobacz pojedynczy post
stary 09-11-2005, 13:32   #39
Hemu¶
Użytkownik Forum

Data doł±czenia: 10 08 2005

Stan: Niegraj±cy
Domy¶lny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Drizzt Do'Urdenn
czy ty ograniczony jestes? I co teraz ktos wzial demon arma z anni, a tu sie okaze po nastepnym updacie ze zamiast demon arma ma broken demon arma i moze sobie jeszcze raz isc na anni??!? Pffbueheheheh
Ze co??? Co ty gadasz??? Napisałem, ze beda go zmieniac KAZDEMU ??? I czemu maja jeszcze raz isc na ani??? LOL!!!

Cytuj:
A tego to juz wogole nie skomentuje...CIPy to sa nie fair ze ci wogole postac dali zalozyc....
Nie ja pierwszy napisałem, że s± nie fair, a mój tekst był napsiany z ironi±, o ile wiesz, co to znaczy -.-

Cytuj:
Jesli juz to powinni zrobic OSOBNEGO questa na TH a nie zamieniac go za demon arma. pomysl gosciu jak ty bys sie poczul, gdybyc cale tibijskie zycie nap****dalal w clubach, robisz anni, bierzesz sova(albo co innego byle by sprzedac, ew. zaczac trenowac sword, badz axe) a tu nagle srrru..zamiast demon arma jest TH na ktorego tak sie zawsze napalales....
A do tego sie zgadzam, lecz ogolnie chodzilo mi o to,by dac TH na Anii, moze byc nawet jako pi±ta rzecz. Tym osobom, co juz zrobili, mogliby ZAPROPONOWAC wymiane rzeczy z Anii, zeby nie byli skrzywdzeni (o ile je jeszcze maja)

Ostatnio edytowany przez Hemu¶ - 09-11-2005 o 13:38.
Hemu¶ jest offline