Mam takie pytanko male

Robie prace na Edukacje Europejska o Tolerancji i chcialbym zebrac od was odpowiedzi czy czujecie sie tolernacyjni ? Czy szanujecie wszystkich rowno ? Ja powiem szczeze ze chcialbym byc osoba wpelni tolerancyjna ale niestety nie jestem. Szanuje co prawda Murzynow i Azjatow ( azjatki rox

) oraz muzulmanow ( no dobra niektorych

tych co spokojnie sobie zyja a nie bawia sie w kamikaze ) Ale nie moge kutwa nie moge zniesc Pedalow :/ Lesbijki to so jol i donich nic nie mam ale pedalow no nie moge :/ Wiekszosc osob z mojej klasy tez woli lesbijki nic gejow wiec moze nie jestem az taj porabany :S No i jeszcze nie szanuje ( sam dokladnie nie wiem czemu ) Niemcow.... Gdy slysze w sklepie niemcow to mnie krew zalewa... Ale wroce do tematu

Prosil bym sie was abyscie napisali TAK ( jesli jestes wpelni osoba tolerancyjna ) Nie ( jesli dostajesz piany na ustach jak widziesz Murzyna, Pedala czy kto ci sie tam nie podoba

) Czesciowo ( czyli masz tak jak ja i szanujesz tylko jakies tam osoby ) Naprawde byl bym wdzieczny jakbyscie mi pomogli gdyz moze nie bede musial pisac po***anego testu na zaliczenie EE i odrazu 5 dostane na koniec

!! GooD LucK !!