Zobacz pojedynczy post
stary 09-11-2005, 22:43   #399
Cichy
Użytkownik Forum

Cichy's Avatar

Data dołączenia: 02 09 2004
Lokacja: Senja

Imię: Cichy mac
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Harmonia
Domyślny

Wiecie, ze zwiedzaniem terenów na powierzchni jest problem, że ciężko wydzielić jakiś teren. A jeszcze ciężej pokazać coś ciekawego.. np. taka tiquanda, to kilku godzinne łażenie i napotykanie tych samych potwórów. Oczywiście z małym wyjątkiem miejsca z Hydrami koło przejścia do Ank, no ale wtedy taki filmik by trwał z 3 minuty i raczej pokazałby jak zabić pojednyczą Hydrę, a nie jak wyglądają tereny.

Jej, pasuje w końcu dokręcić te brakujące pare filmików (Isle of Kings, cd Rooka, Hydry, Tomby za teleportami, Djiny-zielone), ale jakoś odkładam to z dnia na dzień i nie moge się zabrać... Prawde mówiąc to jakbym w te miejsca mógł iść sam, to już by się dawno filmy pojawiły, ale potrzebna jest drużyna, a ostatnio mało jestem online w Tibi i ciężko zebrać ekipe. Sam nie wiem dlaczego nie moge ich dograć. Może podświadomi żal mi zamykać seriie z informacją, że już niema nic WARTEGO nakręcenia co nie łamie zasad spoilingu?

Próbowałem sam przejść Djinny na Teście... nie udało się... dwa razy. 3 raz już mi się nie chciało podchodzić Ale za to wykożystałem chyba jedyną szanse i zrobiłem questa na djiny zielone, dzięki czemu zwiedziłem 95% wieży niebieskich. Niestety nie dało się nagrać filmiku.

Ostatnio edytowany przez Cichy - 09-11-2005 o 23:12.
Cichy jest offline   Odpowiedz z Cytatem