Zobacz pojedynczy post
stary 10-11-2005, 06:32   #17
hoomik
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 11 2003

Domyślny

_NIE_ jestem tolerancyjny. Co prawda nie przeszkadza mi inny kolor skory, ale mysle ze dzielenie ludzi ze wzgledu na kolor jest w ogole poronionym pomyslem, dlatego imo to sie nie liczy.

Smialo moge powiedziec, ze jestem chyba najwiekszym homofobem na tym forum.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wikipedia
Homofobia (od słów "homoseksualizm" i "fobia") - lęk przed zetknięciem się z, niechęć, potępienie bądź nienawiść wobec osób o orientacji homoseksualnej.
Fakt, do lesbijek sie raczej nie przyczepie, ale to raczej tylko z tego wzgledu ze dla mnie jako jednostki sa calkowicie niegrozne. Gorzej juz z pedalami... Ale ogolnie - nienawidze scierwa, i gdybym przypadkiem zostal kiedys fuhrerem, to niech kazdy gej cudownie sie nawraca na hetero, tak bedzie dla niego lepiej...
Co jeszcze - nie lubie Niemcow, ale to raczej przez pewien incydent w miescie graniczacym ze Zgcem, niz ogolnie nienawisc do rasy niemieckiej od malego. To tez sie liczy?
Ach, no i nie moge scierpiec wszelkiej masci fanatykow religijnych, ktorzy w imie czegostam gotowi sa umrzec. Dla mnie to jest bezdenna glupota, moze i sie myle, ale zdanie o nich mam takie a nie inne, niestety. I to chyba by bylo w zasadzie wszystko.
hoomik jest offline   Odpowiedz z Cytatem