@Maciosek
Żuli,meneli czy innych wesolych panow to sie nie czepiaj bo powiem, ze taki zulek ma czasami wieksza kulture niz wiekszosc z nas !
Nie wiem czy wiecie ale nasz nowy kochany PiSowski rzad jest strasznie anty homoseksualista i zakazal organizacji "Marszu Milosci" Co prawda mnie to nie obchodzi zbytnio ale jak widzimy nasz rzad jest bardzo nie tolerancyjny... A przeciez jednym z warunkow wejscia Polski do UE bylo poszanowanie praw czlowiek - czyli tym samym tolerowac homoseksualistow jak zwyklych szarych Kowalskich ! Ale niestety tak juz jest w Polsce :/ Tolerancja stoji na bardzo niskim poziomie ! Podam taki przykladzik : W Angli czlowiek z dredami, kolczykami na calej twarzy moze bez problemu znalesc praciea w polsce patrza na niego jak na swira i odprawiaja z kwitkiem. Moja kolezanka miala dredy ale dyrektorka szkoly do ktorej chodzila kazala sciac jej dredy ! No i biedaczka musiala je sciac bo inaczej zostala by wyrzucona ze szkoly

Albo jak Polacy widza bezdomnego to odrazu widza w nim narkomana i pijaka a nie normalnego czlowieka ktory nie ma domu i nie poszczescilo mu sie w zyciu