Cytuj:
|
Oryginalnie napisane przez Rankor
Naucz sie stawiac pojedyncze kropki bo tekst pisany przez Ciebie wyglada i beznajdziejnie i szmiesznie. Co zlego w tym, ze sie przylaczyli do Szwedow? To ich sprawa.
Skoro sie trzepiasz moich kropek to pamietaj ze po kazdym powtorzynym " i " stawia sie przecinek. Kropki te stawiam po to aby nie ciagnac jednego watku i chcialem go zakonczyc. Po raz 3 pisze: Jak to co zlego, to ze bedzie jeszcze gorzej niz bylo wczesniej,poniewaz Szwedzi nie zrobia takiego bledu jak my i nie bede dopuszczac innych Polakow aby zdobywali lvl-e. Ale wy tego nie dostrzegacie, dbacie tylko o swoje tylki a nie widzicie tego, ze bedzie zle, podkreslam Z L E .
A nie chcial? Chcial tylko nie spodziewal sie takiego obrotu sprawy.
A chcial wojne z Toba ? Czy moze z innymi osobami z DoFu ?? Skoro zabil Cors Ent'a(mial powod) to chyba nie jest przyczyna wybuchu wojny.
No napewno sie nie spodziewal takiego obrotu spraw, bo kto by sie spodziewal ze najlepsi sojusznicy "wypna" mu sie(nie pomoga)
Ludzie sie zmieniaja. Sojusznicy i wrogowie tez.
No comment !
Za przeproszeniem.. gówno wiesz. Jesli Polacy nie beda probowali objac wladzy tylko grac bez zabijania i w pokoju z innymi narodowosciami nic sie nie stanie.
Wiem tyle samo co ty albo moze i wiecej, bo jestem czynnym czlonkiem gildi sprzymierzonej z Wanted.
Grac bez zabijania, chyba se to w wyryje na czole. Ty pewnie nikogo nigdy nie zabiles. A jak mozna zyc w kims w pokuju jesli on wyzywa Cie.
Nie raz jak rozmawialem z jakims Szwedem to pisal :" Damn polake", "fucking PL" <=== tak pisal hawek i mataca. No i co ty na to ? Bo jezeli ktos wyzywa twoja narodowosc to jak by wyzywal twoja matke czy ojca. Wiec jak tego nie rozumiecie to mi was szkoda.
Gdyby nie to, ze Hawek zna ludzi z JU, gildia ta pewnie dalej pomagalaby dla Wanted. Ludzie ze starego MK NIE sa juz wrogami.
|
Nie sa ? ;] dobry zart czyli pewnie jak wojna sie skonczy to bede se dalej mogl grac ;]]] Nic mi nie zrobia ? a jak mnie rusza to co napisze : hunted by Cors ent ? hehe, walcz walcz a przyjdzie kiedys i dla nas dzien chwaly i bedziesz jeszcze przepraszal ze nie byles z nami,a wtedy my Ci tak samo zrobimy.