A ja wróciłem troche pograc z racji tego że ezrael i spułka zrobili sobie przerwe no to domęczyłem 30 lvl druidkowi zrobiłem sobie 2 bp uhow
(5 wieczorów) na najcie pobiłem troche dragów . fajnie fajnie fun fun jak za starych dobrych czasów, no ale oczywiście ktos mi to musiał sku****
kumpel chciał żeby mu pomóc druidem DD Quest no to ok Log na druida 3-4 sec i leże co sie stało? wlogowałem sie w 2 pkerow (42 elite i 28 master z sd botem) ide na najta troche zdygany czy to nie podpucha ezraela i spułki żeby zrobić mi zrobić locka no ale byłem wnerwiony no to poczekałem na kumpli ,sorc padł w 5 sec .. najt polecił wysłał żeczy i jeszcze sie cieszył że go zabilismy ... to sie nazywa brutalne przypomnienie mi o tym że 99% graczy w tibie to kompletne poje** Więc wywaliłem grez dysku i zobaczymy czy wytrzymam .. bo sensu gry w to nie widze...
gdzie tu jest pvp?
zabicie kogoś kto niema szans sie bronić?
gdzie tu jest fun?
Taki bonus:
(jak widze coś takiego to mi sie grać odechciewa , wstyd mi sie przyznawac że jestem z polski)
23:48 Master Garcia Gilardino: am I in test server
23:48 Master Garcia Gilardino: ?
polska rox...
20:11 You see Masz malego (Level 1). He has no vocation.
17:00 You see Wychodek (Level 4). He has no vocation.
bluzgów to nawet nie wklejam bo po co...
Lefrian
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 11 2005
Czy demon skeleton może jeść?
Kupiłem sorcerera na 80lvl. Nie grałem wcześniej sorcem i mam pytanie:
Czy zsummonowany demon skeleton może jeść?
O co dokładnie mi chodzi: Jak ide na dragi lub dragon lordy i demon skeleton bedzie na red to czy jak rzuce pod niego jakieś jedzenie (meat, ham) to czy on zje i odnowi mu się hp?
Z góry dziękuje.
c.d.
Dzieki za NORMALNE odpowiedzi. THX! Mam jeszcze jedno pytanie. Czy jeżeli postawie dwa demon skeletony i bede je uhal to czy dadza rade zbloczyc demona? Ja oczywiscie z sd bede uderzał a na końcu UE
Zna ktos jakis server gzie moge normalnie pograć , gdzie graja kulturalni inteligentni ludzie czy ja gry pomyliłem?
22:14 Delphi Osman: I SELL EPLATE, DEMON HELMET, DSM, ROYAL HELMET, KNIGHT ARMOR, SKULLSTAFF, WARHAMMER, GOLDEN LEGS
Ostatnio edytowany przez luft - 10-11-2005 o 17:21.
|