Zobacz pojedynczy post
stary 10-11-2005, 17:26   #740
Thanatos
Użytkownik Forum

Thanatos's Avatar

Data dołączenia: 19 07 2005

Stan: Niegrający
Profesja: Sorcerer
Świat: Shivera
Poziom: 33
Skille: 20/25
Poziom mag.: 36
Domyślny Kto ci każe

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ryba-knight
@up

Chlopcze czy ty jestes normalny? mam specjalnie isc na draga i rozkazywac mu zeby mi walnal kombo za 300+? tak z nudow? ty chyba niepowazny jestes, moze popros zeby ktos poszedl na demona i zeby mu walnal kombo za 1000+ bo ja jeszcze nie widzialem
Czy ja napisałem "niech ktoś nakręci film gdzie idzie na draga i włazi w combo"? Ja NIE KAZAŁEM NIKOMU iść i specjalnie włazić na wprost do draga bo (jak zauważyłeś) to jest głupi pomysł. Miałem na myśli (i myślałem, że to oczywiste), że jak ktoś ma filmik poszedł z drag huntu i blokera lev 30 w jednej turze na red zjechał (ile by musiało wejść?) to żeby zamieścił. Z drugiej strony dział ten odwiedzają ludzie, którzy robią filmiki, o które się prosi, a jak to nieraz (po filmikach z forum) można zobaczyć niektórym naprawdę się nudzi i są w stanie zrobić każdą rzecz - czasem nawet coś głupiego...

Tekkaman & Tibia Rulez!!

Wróciłem do gry na początku kwietnia i jakoś mi idzie - hakerstwo to bardzo... brak mi nawet słów - w każdym razie straciłem kasę (głównie zainwestowaną w eq) zbieraną przez 8 miesięcy.
Ale nie jest źle - w miesiąc odpracowałem już połowę z 7dmiu miesięcy...

Ostatnio edytowany przez Thanatos - 10-11-2005 o 17:31.
Thanatos jest offline   Odpowiedz z Cytatem