Zobacz pojedynczy post
stary 11-11-2005, 17:11   #1
Yoda pal
Użytkownik forum

Yoda pal's Avatar

Data dołączenia: 20 10 2005
Lokacja: BIAŁYSTOK

Stan: Aktywny gracz
Imię: Yoda pal
Profesja: Paladin
Świat: Isara
Poziom: 30
Skille: 72/59
Poziom mag.: 12
Yoda pal ma numer GG 5185521
Domyślny W wiekszosci rpgów sorc wymiata

Ostatnio gadając z kolegą zauważyliśmy, że w większości rpgów sorcerer jest najlepszy. World of warcraft - 100% , Knight online - gralem wszystkimi po kolei a na końcy bym mag, który byl najlepszy, Muonline - wizard to jedyna postac o duzych czarach obszarowych które nie traca staminy (nie biore pod uwage MG), Kalonline - gra o której dowiedzialem sie calkiem niedawno, wystarczy troche pograc i wiadomo kto rządzi, Neverwinter Nights - niewiem jak wy ale dla mnie najlepiej sie gra Czarownikiem, Diablo 1 - niewiem czy wogóle kiedykolwiek był sens grania inną postacią w d1 niż mag, Diablo 2 - Grałem w to 4 lata i moge stwierdzic ze najlepiej mi sie sorcererem gralo i w końcu: Tibia - tutaj moge powiedziec tak: porównajmy palka sorka knighta i druta na 100 lvlu i calkiem dobrych skillach i mlvlach jak na te mlvl: sorc rządzi. To wszystko to tylko moja opinia, jak macie jakies inne zdanie to prosze pisac.
Yoda pal jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.