Zobacz pojedynczy post
stary 27-09-2003, 19:29   #1
bosal
TecHadmin

bosal's Avatar

Data dołączenia: 03 07 2003
Lokacja: Web 3.0

Stan: Na Emeryturze
Imię: Bosalek
Profesja: Elite Knight
Świat: Obsidia
Domyślny Niedostępne konta (update)

Interfejs pozwalający na odzyskanie niedostępnych kont jest obecnie online. Jak już wiecie byliśmy zmuszeni do zmiany haseł wszystkich kont z powodu ataku hackerskiego. Ci, którzy nie byli w stanie otrzymać tych haseł, mają teraz możliwość przesłania ich na nowy adres email.

Pamiętaj, że hackowanie kont, jak również publkiowanie listy zhackowanych kont jest karalne. Prosimy również o zmiane haseł jeśli mieliście takie samo hasło do innych kont np. mailowe, ponieważ hackerzy publkowali listy haseł.

Interfejs odzyskiwania będzie aktywny do 6 października. Po sprawdzeniu danych i stwierdzeniu, że jesteś właścicielem prześlemy ci hasło. Nie wysyłaj do nas maili bezpośrednio ponieważ nie odpowiemy na nie, kożystaj tylko z formularza odzyskiwania konta. Oczywiście przesłanie skanu paszportu przyśpieszy sprawę w przypadku spersonalizowanych kont. Prosimy tych, którzy dostali maile z nowymi hasłami o zaloowanie się przynajmniej na stronie, abyśmy zobaczyli ile kont zostało już aktywowanych. Dziękujemy!

bosal jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.