Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fire Necromacer
Jak chcesz być pożądnym graczem to... olej go i rób jak chesz. (ale po co ci destroy field ?!  ) w tym, że ta runka nie bedzie ci potrzebna to ma rację i to, że nosisz się z maca (kup WH i masz z głowy Skull Stafa)
Troche mi zajęło zrozumienie tego tekstu, bo gadasz jak zakompleksiona pani z noweli  (to na przyszłość)
|
Tak chciałbym to zkomentowac co powiedział szanowny kolega ale brak mi słów ... więc skomentuje to o co pyta autor posta a mianowicie:
Nie słuchaj sie kumpla bo widać że kumpel noobi po całej linii .. ze skillami to może ma racje .... ale kup sobie lepszą broń !! Stary ja puki ze scimitarem chodzilem to mozna bylo sie zaje*** teraz b-sword ^^

Aha i hmm chodza po 1,5 i jak Ci kumpel nie wierzy to niech sie zapyta jakiegos wyzszego lvla po ile chodza i niech nie pier**** głupot ... Ja sam osobiście robie hmm więcij niż gfb ( gfb jak już to do własnego użytku a nie na sell bo hmm szybciej sprzedasz niż gfb) Powiedz koledze że jest noobem i że niech nie noobi jak nie wie co powiedzieć .... Pozdro:
Moongroow