Zobacz pojedynczy post
stary 13-11-2005, 22:33   #1
Rohen
Użytkownik Forum

Rohen's Avatar

Data dołączenia: 19 10 2005
Lokacja: Doki...

Stan: Aktywny gracz
Wyślij wiadomość przez ICQ do Rohen Rohen ma numer GG 8666502 Rohen ma login Tlenu Tlen is stupid Adres Jabbera do Rohen
Domyślny Wielka Akcja "CzapeX"

Ogłaszam akcję "CzapeX"

Akcja "CzapeX" - Święta tuż tuż, śnieg spadnie za kilka dni. Rok temu ogłoszono akcję " z czapkami mikołaja". Zapraszam wszystkich o przerobienie swoich avatarów na "avatara z czapką Św. Mikołaja", w lutym po Świętach, zostaną ci co zeedytowali swoje avatary, zostaną wpisani właśnie tutaj. Myślę, że to będzie niedowykonanie ale co mi tam =P. Każdy kto będzie miał zamiar albo już zeedytował niech się tutaj w tym temacie podpisze. Akcja "CzapeX" ma cel "czysto - aktywujący". Dzięki czemu forum no choćby troche będzie aktywne, choćby użytkownicy oddali kolejny nastrój Świąt Bożego Narodzenia.

UWAGA!

Osoby niewierzące, ale chcące wyglądać "fajnie", a także lubiacy śnieg i nawalanie się śniezkami. MUSZĄ zeedytować avatar (huh jak to groźnie zabrzmiało )

Tak więc moji drodzy, PAINT w ręke i przemalowujmy swoje avatary, dodajmy szczegóły i cieszmy się Świetem Bożego Narodzenia .

UWAGA!!!

Za najładniejszą czapkę użytkownicy zostaną tutaj wpisani (oddzielnie i ładniej)
Sarki za blody aly mam dyslekcje, downa, wodoglawie, hifa, ejca, raka piersi, podraznienia macicki, porozenie mozgowe, ajchaimera, chorobe wscioklych krow, wscieklozne, parkonsne, padaczki, paraliz glywy, ptasko grype, wade serco, jedna nogy krutsza od drugijo metr.
Zaluje ze jestem Polakiem...
Rohen jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.