@Orsha: Poczytałem i .. hehe.. niektóre opinie są nie tye zabawne co wręcz śmieszne.. "pójdę na Orshaa...", "zbiore team i go ubijemy...", itp itd. Tylko pomyślcie że Orshabaal nieprędko się może na Waszym świecie pojawić.. jak dotąd wystąpił tylko na 3 światach po jednym dniu.. hunty to sobie możecie robić na regularne spawny nie na Orsha... a z co niektórych lvlem.. wątpię żeby wogóle do niego dobiegli.. sam mam 117 lvl ale wiem że jak Orsha się pojawi na Harmonii to bez blokera dobrego będę trzymał swój tyłek z daleka od niego. Jego hity są większe niż moje max hp... a jakoś szkoda mi te 500k ekspa na deda i 100k w kasie na aol i blessy. Ale ogólnie gratz młoteczka dla tego pana.. nie zazdroszcze bo i tak gram paladynem a zazdrość niedobra rzecz

.
@Rook: Nie wiem po co coniektórzy skaczą na tego pana.. przecież jest Polakiem i to jest w sumie sukces nasz.. jak Polak wyciągnie TH z Orsha jakiegoś dnia będziecie go bluzgać i mówić że nie był pierwszy? Co z tego że nie był? Osobiście naprawdę gratuluję wytrwałości i 40 lvlu na rookgardzie. Nie twierdzę że to zły pomysł. Źli są ludzie, którzy zazdroszczą ponieważ sami nie umieją tego osiągnąć. A więc jeszcze raz gratz.
@Fist: no tu także gratz. Chociaż uważam że w newsach ludzie z Tibia.pl dali ciała.. mogli gostka porównać do innego pięściarza a nie do Gołoty ;P. Faktem jest że dużo zdobył ale ludzie na dziś i tak żyją tymi nieszczęsnymi 53 sekundami. Ale to takie szczegóły techniczne
Jeszcze raz gratz wszystkim 3 osobom, szczególnie że 2 spośród nich to Polacy.. i trzeba być z tego dumnym

.