Zobacz pojedynczy post
stary 14-11-2005, 18:27   #35
Avager
Użytkownik Forum

Avager's Avatar

Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole

Avager ma numer GG 1611291
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bellatrix Vampirica
MUNDURKI TAK!

dosyć oglądania pasztetów w zbyt ciasnych biodrówkach, wystających stringach i do tego wylewającego się sadła, pfu, pfu, pfu, rzygać się chce na widok czegoś takiego. Oceny to to ma beznadziejne a w głowie tylko najnowsze i najmodniejsze ubrania i jak najwięcej telefonów komórkowych i numerów gg od chłopaków. Mam już dość codziennego oglądania różowych pasztetów z wylewającym się sadłem które myślą, że są seksowne(muehahahaha). Poza tym mundurki na dziewczynach wcale nie wyglądają obciachowo - dobrze skrojony prezentuje się bardzo ładnie i nie wiem dlaczego mają być obciachowe. Nikt nikogo nie będzie wyśmiewał, że ma trochę bardziej ubogi ubiór niż jakaś wymalowana z przeproszeniem młodociana ****a z dżinsami za 200 złotych...

proponuję sobie obejrzeć japońskie uczennice w szkołach. One w mundurkach wyglądają bardzo ładnie, nie ma prawie wogóle objawów "seksownego pasztetu", wszystkie wyglądają na dobrze wychowane i dobrze wyuczone. I to ma być uczeń.

"Tłamszenie prawdziwej istoty ludzkiej" - a szkoła to jest pokaz mody i charakteru za wszelką cenę? Szkoła to jest szkoła, budynek publiczny przeznaczony do nauki a nie szpanowania ubraniem itp. a po szkole to hulaj dusza

1) Taa, w Japonki w mundurkach sexy są ;> , ale to tylko takie wtrącenie
2) "Szkoła to budynek publiczny", Burdel to też budynek publiczny, lecz niektórym grubym paszczurą aż..ahhhhhh mylą się te budynki... szczególnie "urzekła mnie ta historia":
-Taka "ładna pani" (czyt to BRZYDKA ale to STRASZLIWIE OCHYDNIE BRZYDKA, wysypana jakimiś nie wiadomo jakimi mutantami na mordzie i gruba, waga coś koło 100+ kg !) coś kumpla upatrzyła, a on się tak na nią patrzył i komentuje "O K**** jaka morda !", ta myslała że jemu się spodobała, podchodzi do niego i mówi, chodź na słówko... poszedł z nią (z śmiechem a zarazem strachem w oczach xD ), po chwili wraca i cytuje "Jestem twoja za dyszke" ... Krótko mówiąc ZONK, my polewa na całego... on tak samo.
(brzmi jak bajka chociaż to prawda ), ale jest mnóstwo podobnych "Story Life", już nie raz podobne słyszałem na tym forum....
Avager jest offline   Odpowiedz z Cytatem