Zobacz pojedynczy post
stary 14-11-2005, 18:33   #36
Ashlon
Tibiaspy.com

Ashlon's Avatar

Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bellatrix Vampirica
dosyć oglądania pasztetów w zbyt ciasnych biodrówkach, wystających stringach i do tego wylewającego się sadła, pfu, pfu, pfu, rzygać się chce na widok czegoś takiego. Oceny to to ma beznadziejne a w głowie tylko najnowsze i najmodniejsze ubrania i jak najwięcej telefonów komórkowych i numerów gg od chłopaków.
Takie to sie szerokim lukiem omija.Zreszta, 3 ladne i/lub ironiczne slowka i taka nie ma co odpowiedziec.
Cytuj:
Mam już dość codziennego oglądania różowych pasztetów z wylewającym się sadłem które myślą, że są seksowne(muehahahaha). Poza tym mundurki na dziewczynach wcale nie wyglądają obciachowo - dobrze skrojony prezentuje się bardzo ładnie i nie wiem dlaczego mają być obciachowe.
Znajac nasze szkoly i tak dadza nam najwiekszy chlam.
Cytuj:
Nikt nikogo nie będzie wyśmiewał, że ma trochę bardziej ubogi ubiór niż jakaś wymalowana z przeproszeniem młodociana ****a z dżinsami za 200 złotych...
I znowu - wystarczy odpowiednie "tlamszenie" pozerow i juz chwalic sie nie bedzie.
Cytuj:
proponuję sobie obejrzeć japońskie uczennice w szkołach. One w mundurkach wyglądają bardzo ładnie, nie ma prawie wogóle objawów "seksownego pasztetu", wszystkie wyglądają na dobrze wychowane i dobrze wyuczone. I to ma być uczeń.
A mi to wyglada na ubezwlasnowolnienie, a nie dobre wychowanie i wyuczenie. Zauwaz, ze wlasnie piszesz, iz przez ubior pokazuje sie inteligencje - a guano prawda, bo taki 'pasztet' dalej bedzie pusty...
Cytuj:
"Tłamszenie prawdziwej istoty ludzkiej" - a szkoła to jest pokaz mody i charakteru za wszelką cenę? Szkoła to jest szkoła, budynek publiczny przeznaczony do nauki a nie szpanowania ubraniem itp. a po szkole to hulaj dusza
Nie pokaz mody, ale chyba mozna wygladac normalnie, a nie jak stado pingwinow? Moze szkola to nie pokaz mody, ale pokaz ODREBNOSCI charakteru i mysli kazdego ucznia. Wg twojego rozumowania wszedzie powinny byc jakies mundurki - idziesz do kina, mundurek czerwony, przeciez to miejsce publiczne...Tak samo do urzedow/sadow/kosciola? Skoro juz mam ta wolnosc wyboru, moge sie ubierac wg wlasnego upodobania.