Zobacz pojedynczy post
stary 14-11-2005, 19:07   #1
Krzywy
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: Dzierżoniów DDZ :P

Krzywy ma numer GG 3300615
Domyślny Tibia przed 2000 rokiem

Witam, gram w Tibie mniej wiecej od lutego-marca 2004, ostatnio troche mniej ale czesto zerkam na różne fora, miedzy innymi tu,tibianews, lub tibia.com. Ale wracajac do sprawy, czesto przegladalem statystyki różnych graczy i nigdy nie natrafilem na kogos, kto by załozyl konto przed 2000 rokiem, dzisiaj sie troche nudzilem i sprawdzalem sobie konta gamasterow i znalazlem bardzo ciekawa rzecz, mianowicie :
http://www.tibia.com/community/?subtopic=gamemaster
zerkajac na ten link i wchodzac na na statystyki gamseterow widac ze wiekszosc z nich zalozyla konta 21 lipca 2001 albo pozniej, troche mnie to zainteresowalo bo na kilku forach czytalem ze tibia powstala w 1997.

Copyright
Tibia® - a massive multiplayer online role playing game.
Copyright ©1996-2005 CipSoft GmbH. All rights reserved.
Tibia is a registered trademark of Stephan Börzsönyi, Guido Lübke, Ulrich Schlott, and Stephan Vogler in Germany.

To zainteresowalo mnie jeszcze bardziej to postanowilem troche poszperwac ponownie w statach na tibia.com. I na konta kilku Customer Support-ow
http://www.tibia.com/community/?subtopic=character

Real name: Stephan Vogler
Position: Customer Support
Created: Jan 01 1970, 01:00:00 CET

I teraz chodzi mi o to czy ktos moglby powiedziec co sie stalo przed tym 2001 rokiem P? bo kiedys slyszalem ale nie wiem czy to prawda ze kiedys na tibii byly lvle po 300-400+ kazdy mial super eq i pewnego dnia wszystkim spadly lvle i starcili eq? moze jakis stary gracz moglby cos o tym powiedziec?

Wiem ze dla niektorych to moze wydawac sie glupie (to co pisze) ale jakos nie mam weny do expienia i ogolnie grania i ostatnio skupiam sie na czytaniu jakis informacji o grze a nie na samym graniu. Bylbym wdzieczny jakby ktos odpowiedzial na mojego posta lub moglby cos opowiedziec o starej tibii albo podac name graczy ktorzy grali dawno i sa jeszcze ich konta.
lol ale sie rozpisalem
Pozdro czekam na odp

O.S.T.R. .......
Krzywy jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.