Zobacz pojedynczy post
stary 15-11-2005, 13:41   #6
Urxanon
Użytkownik Forum

Urxanon's Avatar

Data dołączenia: 08 06 2005

Domyślny LOL omfg Od razu widac kto tu low lvl

Omg jak w tytule @all nie pamietam kolejności.
Po1: Pokażcie mi miejsce gdzie jest napisane, że chce aby ekipa "panowała nad światem" ( powodzenia 16-to osobową ekipą zapanować nad światem)
Po2: Pokażcie mi miejsce gdzie jest napisane, że to ja rządze.
Po3: Pokażcie mi miejsce gdzie jest napisane, że ja zmuszam kogoś do wybrania mojej i tylko mojej ekipy(jak ktoś chce niech robi własną), voca (Ja nie zmuszam cie do voca, jak chcesz byc knightem a w ekipie beda jush all zajete no to sorry, nie musisz(a nawet nie możesz niestety) do nas dochodzić.)
Teraz po koleji:
@Emilok nie rzadze, dziele po to ja jestem organizatorem (nie szefem) tej ekipy, moze moja babcia ma dzielic voce.
@Scream low lvl ta ?? Jak dla mnie ta wiadomość powinna być usunięta ponieważ:
a) Ty masz 20 lvl i jestes TEN high lvl ?? No, dobra wolność słowa, ale nie obrażaj innych na tematy o których nic nie wiesz.
b)Przeczytaj pare razy " Po 1:" -,-
c) koleś sie wypowiada na tematy o których nie wie. (albo wie bardzo mało)
d) Przeczytaj sygne od Lisa
@Lisu A kto ci powiedział o zmuszaniu:
a)Powtarzam ja nikogo nie zmuszam, ja szukam chętnych.
b)Może Masz rację, ale do nowych światów jeszcze pewnie troche czasu. (skoro testa naraie puszczają).
@Blef Nie wiem czy to co napisałeś jest zgłoszeniem, czy zwykłym komentem.
a)Ty chyba nie rozumiesz epitetu "Nowy Świat". Nowy świat jest to świat ktory powstanie dopiero i wtedy bedzie "nowy". To nie jest nowy świat z istniejących światów.
b)Przeczytaj uważnie wymagania: 25lvl minimum. Jesli ktoś ma pare mniejszych lvl 20+ to moze być ale nie np. 8,12,16.

Podsumowywując, spora ilość Polaków nie umi czytać ze zrozumieniem (materiał szkoły podstawowej).
Ludzie Nie piszcie w tym temacie bezsensownych, bezpodstawnych oskarżeń (chyba tak sie to pisze, nie ??) jeśli nic o mnie, temacie, i wogóle takich sprawach nie wiecie. Ja byłem w Sinusie (hail and always in memory) na Thori weszliśmy na świat 4 dni po wpuszczeniu facc, i wyprzedziliśmy wiekszośc indywidualnych pacc, grających od początku.
PISAĆ TYLKO ZGŁOSZENIA, PYTANIA I PORADY !!!!!
Slaying the victims, with nothing to gain.
The sound of a warcry, far away from home,
Last man standing, all alone.
Kills for the honor of Poland and Zabrze
Dies for the Glory of the already dead
(\_/)
(O.o) <---<<
(> <)
To jest krooliczek. Pier***e kroolika, skoncze jego panowanie nad światem tą oto strzałą
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=56005
Urxanon jest offline   Odpowiedz z Cytatem