Zobacz pojedynczy post
stary 15-11-2005, 16:19   #452
Ignatius Fireblade
Użytkownik Forum

Ignatius Fireblade's Avatar

Data dołączenia: 17 05 2005
Lokacja: Nowhere

Stan: Na emeryturze
Problem

Chryste...gdyby było to takie proste, to Excalibug nie byłby mitem, tylko faktem! Człowieku, czemu jesteś takim cholernym cynikiem? Wszechobecna głupota? Znajdziesz ją w każdym temacie. Tylko nie depcz zapału innych tylko dlatego, że Tobie sie to znudziło, dobra? Nie powiedziałem, że neguję Twój wkład w sprawe. Zrobiłeś o wiele więcej niż, nie szukając daleko, ja, po prostu zdziwił mnie ten atak. Ale trzeba sprawdzić każdą, nawet najbzdurniejszą, ewentualność. Tylko to może dać jakiś efekt. Jestem tylko ciekaw czemu sie tak zniechęciłeś...przez niepowodzenia? Jeśli tak, to przykro mi, że jeden z lepszych odpadł.

PS. Fajnie, że masz w szkole nauczycielkę łaciny. Bo widzisz, ja nie. Więc nie miotaj sie, ok? Ten język w tych czasach jest naprawde rzadki (jeśli chodzi o nauczanie).

@EDIT
Nie mam zamiaru sie z Tobą kłócić, bo wydajesz się naprawde inteligentym gościem. Zamiast tego proponuje kompromis...przestaje szperać za Excalibugiem, a zaczne dokładniej zajmować się tym tekstem. Wydrukuje go i poszukam po różnych forach/w grze. Cóż, muszę przyznać, że masz racje w tej sprawie. A Genesis polecam, bo to naprawde dobra lektura(i zaznaczam, czytałem go na samym początku).

Ostatnio edytowany przez Ignatius Fireblade - 15-11-2005 o 17:00.
Ignatius Fireblade jest offline   Odpowiedz z Cytatem