Cytuj:
Oryginalnie napisane przez OnlyM(PL)
Chodzilo mi bardziej o to ze jezeli ktos wie ze jest, ze tak powiem nie podoba sie, to nie powinna chodzic w taki sposob jak dziwka sry, ale wiekszosc tak sie ubiera,chodzi,zachowuje,rozmawia nie traktuje innych z szacunkiem.
A jezeli ktos wie ze sie podoba wiekszosci to moze sie tak ubierac bo nikomu to nie przeszkadza i jeszcze gdy jest mila etc.
|
No wlasnie osoby brzydsze chca "podciagnac swoj poziom" przez stroj, zeby ktos zwracal na nie uwage. Wg twojego myslenia - brzydsza dziewczyna musi ubierac worek na ziemniaki, a ladna suknie balowe? Moze sam zacznij postepowac wg tej zasady, a potem krzycz, ksiaze
@Bellatrix
Cytuj:
Nekro - przecierpiałam dwa lata, nabawiłam się prawie zaawansowanej schizofrenii, wyrobioną mam surową opinię o takich elementach. Zmienić zdanie pomoże mi jedynie długotrwała terapia psychiczna
Stringi są jak najbardziej obleśnym wynalazkiem męskiej wyobraźni. Spadki biodrówek nieraz się zdarzają(zwłaszcza specjalnie... to tylko elementy z mojej byłej klasy wprowadziły taką modę w mojej szkole na zbyt luźne biodrówki...)
|
Moze masz jakies uprzedzenia do takich? Stringi sa oblesnym wynalazkiem mezczyzn, bo nie zakrywaja calych posladkow, tylko maja paseczek miedzy posladkami! AFE! Bo wiadomo, ze miedzy posladkami u dziewczyn powinny byc wlosy

No i faceci nosza te stringi

A biodrowki sa zwyklymi spodniami, tak jak "dzwony". Jak cie to tak przeraza, nie patrz na takie dziewczyny...Eh. I ubieraj spodnie po szyje