Zobacz pojedynczy post
stary 15-11-2005, 16:27   #63
Ashlon
Tibiaspy.com

Ashlon's Avatar

Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez OnlyM(PL)
Chodzilo mi bardziej o to ze jezeli ktos wie ze jest, ze tak powiem nie podoba sie, to nie powinna chodzic w taki sposob jak dziwka sry, ale wiekszosc tak sie ubiera,chodzi,zachowuje,rozmawia nie traktuje innych z szacunkiem.
A jezeli ktos wie ze sie podoba wiekszosci to moze sie tak ubierac bo nikomu to nie przeszkadza i jeszcze gdy jest mila etc.
No wlasnie osoby brzydsze chca "podciagnac swoj poziom" przez stroj, zeby ktos zwracal na nie uwage. Wg twojego myslenia - brzydsza dziewczyna musi ubierac worek na ziemniaki, a ladna suknie balowe? Moze sam zacznij postepowac wg tej zasady, a potem krzycz, ksiaze

@Bellatrix
Cytuj:
Nekro - przecierpiałam dwa lata, nabawiłam się prawie zaawansowanej schizofrenii, wyrobioną mam surową opinię o takich elementach. Zmienić zdanie pomoże mi jedynie długotrwała terapia psychiczna
Stringi są jak najbardziej obleśnym wynalazkiem męskiej wyobraźni. Spadki biodrówek nieraz się zdarzają(zwłaszcza specjalnie... to tylko elementy z mojej byłej klasy wprowadziły taką modę w mojej szkole na zbyt luźne biodrówki...)
Moze masz jakies uprzedzenia do takich? Stringi sa oblesnym wynalazkiem mezczyzn, bo nie zakrywaja calych posladkow, tylko maja paseczek miedzy posladkami! AFE! Bo wiadomo, ze miedzy posladkami u dziewczyn powinny byc wlosy No i faceci nosza te stringi A biodrowki sa zwyklymi spodniami, tak jak "dzwony". Jak cie to tak przeraza, nie patrz na takie dziewczyny...Eh. I ubieraj spodnie po szyje

Ostatnio edytowany przez Ashlon - 15-11-2005 o 16:34.
Ashlon jest offline   Odpowiedz z Cytatem