To ja moze sprostuje
Witam wszystkich .. Okon Tiger z tej strony chcialem wam powiedziec jak to bylo dokladnie. Wielokrotnie rozmawialem z Loathe i Damesem na ten temat I mam jako taki obraz tego co sie dzieje
Moja gildia byla silna ... my(vice + Szczuro) stwierdzilismy ze trzeba tu polakow troche odrodzic bo jest ***nia ogolem. Wiec co miesiac zwiekszalismy bramke lvlowa do gildii o 5 lvl .. i stal sie cud .. Polacy zaczeli expic co prawda gildia odchudzila sie znacząco ale zostala ekipka bodajze 20 osob ktora naprawde lvlowala. I bylo wszystko Ok az pewnego dnia przyszedl dzien kiedy to w pelni polska ekipa poszla na Demon hunta .. moje marzenie i Nexus Stara sie spelnilo.. wyloocilismy golden legi ktore byly spelnieniem naszych marzen. Oczywiscie wiesc szybko sie rozeszla . Brazylijczycy dowiedzieli sie o tym i zaczeli sie bac tego ze polacy sa w stanie huncic wszystko .. tego samego dnia przy bloczeniu demona padl Okinah na 119 lvlu a nasz bloker na lvlu 78 nie mial problemow. TEn archer byl tylko podpucha.. Oficjalnie potwierdzam ze bylo cos takiego jak hunt Br na wszystkich ale trwal on moze 2 dni gdyz wojna wisiala w powietrzu .. ja po bardzo dlugich rozmowach z Loathe nottinghsterem i Dames brionem doszlismy do wniosku ze to nie ma sensu jednak wolny bylem tylko Ja Nexus Star i Akira Tiger potem do tej waskiej grupki dolaczyli takze Szczurofon i Lee Tiger. Wyszlo jednak na to ze Ci ktorych sie najbardziej bali sa wolni a wiec po co huncic reszte ?? Oczywiscie .. Padl Crevon straszny bol i strata gdyz on juz tu nie gra. Rozmawialem na ten temat z Bandido de platinium i faktycznie byl to element hunta na polakow ale wszystko wskazuje na to ze to przeszlosc oficjalnie oglaszam ze mozecie spokojnie grac Sprawa jest zalatwiona i powiedzcie wszystkim swoim znajomym zeby to przeczytali. Ogolnie jest OK jak jakis brazol sie do was przyczepi to dlatego ze ma jakis inny powod. I prosze o nie naglasnianie sprawy na forum Tibii.com bo to tylko pogarszalo sprawe...
Good luck for all
|