Zobacz pojedynczy post
stary 15-11-2005, 17:53   #73
Avager
Użytkownik Forum

Avager's Avatar

Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole

Avager ma numer GG 1611291
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bellatrix Vampirica
nie mylę dresa ze skatem bo i jedni i drudzy często są siebie warci(najlepsze dowody można znaleźć w: GM 4 w Gliwicach, LO V w Gliwicach, LO VII w Katowicach)

muzykę? Bo subkultura z muzyką mają zbyt wiele wspólnego?

poza tym nie powiedziałam, że metal jest dla inteligentów bo wszędzie trafi się debil.

Matek: znasz kilka paniusi ze swojej okolicy a skąd możesz wiedzieć co jest na drugim kraju. Nie puszczam się bo mam do siebie szacunek i nie wylewam swojego ciała na lewo i na prawo

Uhm, to znaczy że jak słucham HH i nie przepadam za Metalem jestem jakimś Dresem czy ćpunem ? (Dres i skate najczęściej kojarzeni są z listkiem marychy czy co to tam jest -.- ). Otóż nie, Nie nawidze u chłopaków długich włosów i obcisłych ubrań (czyt. Real Metalowce, evul shatanist -.- ) i takie tam, sam się ubieram na luźno itp.

Topic:

Ile razy ja już widziałem takie Grube, Pasztety szwędające się po mieście... najbardziej zapamiętałem tekst ojca, jechałem wtedy z nim do pracy, na giełdę (zwykła giełda handlowa, towary spożywcze itp):
"O Ku***!"
2 słowa wyrażone na widok przechodzącej nam przed maską samochodu, Grubej dziewczyny (~1,80 m oraz na oko 100 kg). Krótka koszulka (prawie że stanik by jeszcze było widać... o ile to coś miało to), i mini ... Wracała prawdopodobnie z mego byłego gimnazjum (teraz w Liceum jestem ;>, tu jest super poprostu ;P ), to w takich przypadkach mundurek by sie przydał ( XXXXXXL ), ale raczej nie spudniczka ... bo ten celulit...argh

Ogólnie do mundurków nic nie mam, czasem fajnie by było... chociaż jednak pochwalić się nowym ubiorem (a gdy ktoś zarabia tyle co moi rodzice, to to jest czym - znaczy się mało zarabiają....) i wogóle. Tak to troche sztywno by było. Wogóle jakieś kolory przynajmniej są w tej "Budzie" a nie... jak to np. na tej reklamie co płatków śniadaniowych dla tęgich umysłów uczących się ułamków (wiecie oco biega), tam takie szare, brzydkie i zurzyte ... tak to wyglądało... blah... wole codzienne ciuchy, przynajmniej czuję się swobodnie.
No cóż, bzdety powypisywałem (tak jak zawsze ;P ) no ale... ktoś z tego ułoży całość :* .
Avager jest offline   Odpowiedz z Cytatem