Zobacz pojedynczy post
stary 15-11-2005, 19:49   #12
Urxanon
Użytkownik Forum

Urxanon's Avatar

Data dołączenia: 08 06 2005

Domyślny Ok

@up spoko, a ile osob bys załatwił?
Of kors gildia bedzie ale nie wpuszczamy nikogo wiecej, moze pare rozsądnych graczy ale tylko pare ponieważ za duża ekipa tez sie szybko rozsypie.
Oczywiscie rook bedzie problemem ale wymagam od uczestników chociaż raz bycia upartym i robieniem expa na hama (nie przejmujcie sie az tak kasa bo tylko knighty beda potrzebowac palki wlasciwie do 20 lvl na eq z rooka moga albo pojdziemy na guardy i sie po skalke na lepek wylootuje), bo z doświadczenia wiem, że po rooku to jeeeedziem
Podział vocków nie jest dla mnie aż tak ważny i oczywiście nie bronie chodzic na hunty z kimś.

Małe porady(Na szybciora) (Przy broniach zostaje przyswoim, miałem z tym do czynienia.)
-Knighty nie polecam axe bo sa drogie, i f ax troche pozno bedzie a fs duzo szybciej. Mozna cluby co nie jest głupim pomysłem, bo bedą szybko, tanio no i wh 45 ataku
-Do całej ekipy głownie magic chary, Zbierajcie pare spirów dla palków.
-Palki jak nie ma spirów używajcie strzał są drogie ale wiecej skilla wbije sie
-No i podstawy:
Mlvl przy pzcie. Nie chodzimy sami na długie dystanse (Pedofile w sieci xD) pk nigdy nie śpi.

PROSIŁBYM O NIE PISANIE NA GG BO ŁATWIEJ MI NA STRONCE POSEGREGOWAĆ I SPISAĆ ALL INFO.
WZÓR ZGŁOSZENIA W 1 POSCIE.
Slaying the victims, with nothing to gain.
The sound of a warcry, far away from home,
Last man standing, all alone.
Kills for the honor of Poland and Zabrze
Dies for the Glory of the already dead
(\_/)
(O.o) <---<<
(> <)
To jest krooliczek. Pier***e kroolika, skoncze jego panowanie nad światem tą oto strzałą
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=56005

Ostatnio edytowany przez Urxanon - 16-11-2005 o 20:42.
Urxanon jest offline   Odpowiedz z Cytatem