15-11-2005, 19:58
|
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Profesja: Elite Knight
Świat: Astera
|
She nasza kochana chciala tez cos dorzucic do tematu, ale nie moze sie wpakowac na konto, wiec wyswiadczam Jej przysluge.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez She
Ha! Harcerstwo... to jest coś o czym marzyłam od 6 roku życia, ah te mundurki! O patrz mamusiu będę taka jak oni - myślałam zawsze. W 4 klasie marzenie się spełniło, w szkole zaczęła powstawać drużyna harcerska, a ja bez namysłu wstąpiłam do niej. Złożyłam już przyżeczenie. Obecnie jestem Opiekunem zastępu w mojej druzynce, która sie zdecydowanie rozwinela i posiada obecnie 3 zastepy, 1 meski starszych chłopcow, 1 młodszych chłopcow, i 1 dziewczat. Myślę ze jest tro wspaniała rzecz, obozy, biwaki, rajdy, sprawdzanie siebie, niezaleznie od uczuc zywionych do drugiej osoby pomoc itp. Dzielenie sie ze wsyuztskimi, swieczkowiska, ogniska, gitara i w ogole cud miód, jak to powiedział Kaju  I w sumie to dzieki ZHP umiem, co umiem i nie jestem głupią rozwydrzoną dziewczynką, jaką byłam kiedyś... no i nauczyłam się zwijać śpiwór i bez trudności go wkładać w mały pokrowiec, a także gotowac parowki w czajniku ;-) ZHP to fajna sprawa.
|
Ostatnio edytowany przez Kajulec - 15-11-2005 o 20:02.
|
|
|